Mi lesz ha a kutya vért eszik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 10:31
2/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen vért és mennyit. Egy ismerősöm baromfi vágóhídról hord haza vért, beleket, megfőzi és azzal eteti a kuvaszait. Van neki vagy 10 kutya. Szép kutyái vannak, Európagyőztes is van köztük, így valószínűleg nem lehet annyira rossz mint táplálék. Én nem etetném, de csak azért, mert undorító látvány.
3/8 Akiteki válasza:
Ha elég sokat, akkor jóllakik. Ha keveset, akkor még éhes marad.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok köszi,csak azt hittem h bevadulhat tőle mert hallottam ilyet h a nyers vértől lehet ilyesmi,de ha nem akkor jó!
2010. júl. 1. 13:38
5/8 anonim válasza:
Szerinte,m ha sok vért eszik a kutya csak úgy magába akkor inkább az lesz hogy kihányja...
6/8 Akiteki válasza:
Sok marhaságot lehet hallani. A nagymamám még úgy tudta, hogy ha forró ételt adok a kutyának, akkor veszett lesz. :))))
7/8 anonim válasza:
Lehet hogy a kutyád egy vámpírkutya.
8/8 A kérdező kommentje:
Azér annyira nem durva a helyzet!:D
2010. júl. 1. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!