Mennyibe kerül kb egy yorki kutya?
Tenyésztőtől a 40ezer felejtős.Génhibás,tenyésztésre,sőt még egyszeri pároztatásra sem alkalmas yorkit,igen,lehet,hogy kapsz 40ezerért,de ennyiért max kisfiút.A legolcsóbb génhibás kislány olyan 50ezernél kezdődik.Ha a későbbiekben,ha nem is tenyészteni,de 1-2-szer pároztatni szeretnéd,akkor olyan 50-60 ezerért kapsz.Viszont,ha tenyészteni szeretnéd őket,akkor nem mindegy egyáltalán,hogy milyen vérvonalú,és milyen kennelből jön hozzád,viszont ez már jócskán 80ezer fölött van.
/Pici cutte/
Azt te nem tudhatod, hogy nincs semmi bajuk!
A génhiba alatt nem eldeformálódott kutyákat kell elképzelni. Eszeveszettül összepároztatott, génhibás kutyákat, akik nem fogyatékosak, vagy ilyesmi.. most hogy magyarázzam el? ;) Na, szóval a vérvonaluk pocsék, stb.
Csak a magyar ember nem hajlandó fizetni a minőségért! "Mindegy milyen, csak olcsó legyen." Ha engem ezzel felhívnak (tenyésztő vagyok) azonnal lerakom a telefont. A szaporító évente 2-3 génhibás almot lehoz, nekem 2-3 évente van almom, de azok kiváló vérvonalú kutyák, és csak olyan gazdijelöltjeim vannak, akik leellenőrizhetőek, megbízhatóak... a szaporító, az szaporító.. aki 40. 000 forintért vesz kutyát, meg is érdemli ;)
Drága utolsó válaszoló!
Itt nem az áron van a hangsúly!! Hanem a TENYÉSZTŐN és a SZAPORÍTÓN!
Mostmár világos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!