A kutyám mikor nyeri vissza a jókedvét? Ma ivartalanították.
Nem szomorú. Nem gyászolja az ivarszerveit. Csak lábadozik egy műtét után.
Pár nap, és a régi lesz.
Nem fogja hozzád körni rossz élményként.
Lassan megy ki az altató a szervezetéből. Dehogy fog téged okolni. Egyszerűen csak meg van ijedve, mert szédeleg, gyenge és egy fura tölcsér van a fején.
Kialussza magát és 1-2 napon belül a régi lesz. Ne tutujgassátok, viselkedjetek természetesen. Nem lesz gond.
Nálunk ivartalan minden kutya-macska. Max. 2 nap alatt teljesen elfelejtették az egész megpróbáltatást. Inkább arra kellett figyelni, hogy ne rohangáljanak úgy, mint máskor, nehogy bajuk legyen. Erre mindenképpen érdemes nagyon figyelni, mert amint jobban lesznek, hajlamosak elfeledkezni arról, hogy sebhelyük van.
Nem lesz semmi baja. Nem szomorú, és hs ennyire jól képes lenne összekötni a dolgokat, bizonyára inkább hálás lenne hogy nem hagytad hogy gennyes méhgyulladása legyen vagy elrákosodjon a heréje. Hagyd pihenni, műtét utáni 1-2 napban te se lennél topon. Neki lassabban megy ki a szervezetéből az altató
Az én macskámnál a bónusz az volt hogy félig nyitott szemmel aludt. Hát majdnem én csuktam le neki olyan zombi volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!