Hogy lenne érdemes kutyát választani?
Az a helyzet, hogy én mindig is szerettem volna kutyát, de lakásban laktunk és nem lehetett. A párommal kertes házba költöztünk 1,5 éve és először ideiglenesen lett egy kutyánk, akit aztán el is vittek. Bár akkor mondhatni szerencse volt, mert a kutya mindent szétrágott, odapisilt mindenre és össze vissza evett, így mindent lehányt. Bent volt alapjáraton, csak időnként kiment az udvarra. Még egy kis padot is használhatatlanra rágott. A páromnak elege is lett. Én próbáltam nevelni, de nem sok sikerrel. Nem tudom igazán még hogy kell. Szeretnék kutyát még mindig, de úgy, hogy a párom is szeresse. Nem szeretném, hogy mindent megrágjon, ez a minimum igazából, mert ha nem tesz tönkre nagyjából semmit, akkor semmi baj nincs.
Kutyaiskolába nem tudnánk járni, mert tőlünk csak nagyon messze vannak ilyenek, már néztem, viszont szeretném megtanulni hogyan is kell kutyát nevelni.
De kezdetnek talán egy idősebb kutyára gondoltam, aki már nyugodt is és tud is egy két dolgot. Szerintetek lehet ilyet találni? Vagy mi lenne a jó megoldás?
Van 3 macskám is. 2 kinti benti, egy meg csak benti. Szóval őket is el kellene fogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!