Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet h a kutyakozmetikus...

Lehet h a kutyakozmetikus kissé iszákos? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nos hirdetés alapján választottunk kutyakozmetikust! Elóször amikor mentünk, mondtuk h milyen legyen,akkor pont olyanra csinálta,(am uszink van)amilyenre akartuk, mindenért(fürd, körömvágás, bolhairtó, nyirás) elkért 5000 Ft-t.Ok. Másodszor nem olyan lett mint amilyet kartunk(5000Ft), és asszondta h milyen sovány, és ránk sózott vmi amerikai hiperszuper minőségü kaját 10000Ft 15kg. Utána megint amikor vittük, mondta h nem jól gondozom(am minden nap fésülve van) meg sértegetett. Aztán kerestünk egy másikat, akit ajánlottak, de ő meg elutazott és elfelejtett beirni, ezért még várni kellett másfél hetet, de már nagyon ráférta nyirás, mert már nem látott a szőrétől XD, ezért utoljára elvittük a régihez(ő nem enged h bennmaradjak, de am dijnyertes kutyui vannak) és a kutyumnak se a karma nem volt levágva, se nem volt megfürdetve, megint sértegetett, és fazonr akratuk nyiratni, de mondta h olyan csak 3jára lesz, ráadásul ferdán volt nyirva, nem volt szimmetrikus a szőre, sőt sztem meg sem próbálta kibontani. A kozmetikus nő, és az a fura, h a szeme fehérjee mindig citromsárgás... Szerintetek most mi van?
2010. jún. 30. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Tyhű, egyik jobb mint a másik. :S Harmadik nincs a környéken? Én nem vinném egyikhez sem a kutyám ezek közül. :S
2010. jún. 30. 23:01
 2/10 A kérdező kommentje:
okés, de am a sárga szem miért van? az nem az iszákosoknál van?
2010. jún. 30. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Májproblémákra utal a sárgás folt a szemfehérjén.

Szerintem nem iszákos, egyszerűen HÜLYE!!!

2010. jún. 30. 23:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem csak a piától lehet olyan a szeme , asszem májbetegségre is utaéhat bár nem vagyok orvos.Ettől függetlenül elég trehány munkát végzett , én a helyedben nem is fizettem volna ki.
2010. júl. 1. 07:54
 5/10 A kérdező kommentje:
tudom h májbetegség, azaz zsilbert szindróma, de az csak a pasiknak lehet elvileg
2010. júl. 1. 13:27
 6/10 A kérdező kommentje:
am már a kosarában hozta ki, és nem is láthattuk h milyen lett.
2010. júl. 1. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:
de a válaszokat köszi!
2010. júl. 1. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
10 ezer forint 15 kg tápért nem sok, szóval emiatt ne ítéld el, ebben igaza lehet. Az meg, hogy iszik-e tökmindegy, nem rokonod, hogy aggódj érte.
2010. júl. 1. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem is volt/van gilbert szindrómám, pedig nő vagyok. tartósan alacsony bilirubin szint, ennyi. :) élek és virulok, csak kicsit sárga vagy, pedig nem iszom. :D
2010. júl. 1. 14:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! am nem a táp áráért, hanem azért nem birom, mert nem azt csinálja amit mondok neki...
2010. júl. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!