40 papírból milyen kutyát vehetek?
Minek tetted fel egyáltalán a kérdést? kb. 10-en megírták neked nagyon helyesen, hogy ennyi pénzért szaporítótól kapsz valami fajtapiszkos, vagy betegségekre hajlamos kutyát. Te akkor is szentül hiszed, hogy a jófogásról olcsóbban is kapsz pl. Rottweilert, akkor meg hajrá vedd meg, de ne mi legyünk a hibásak, hogy ezzel nem értünk egyet.
A fajtatenyésztők oldalain rengeteg infót találsz arról miért ennyi-az annyi, ha kicsit is érdekelne a téma tájékozottabb lennél.
Nekem többnyire menhelyi kutyáim voltak, nem azért mert nincs pénzem, csak nekem tökéletesek voltak ők is, nincs is igazán rossz tapasztalatom.
Én húszért vettem németjuhászt.
Aztán az állatorvosi költségek 150 fölé rúgtak. :)
Keveréket, fajtatiszta kutya ennyiért nincsen.
(Keverékért pedig nem kell ennyit adni).
Keverék kölyköt. Sajnos nagyon gyakori, hogy vemhes kutya kerül be a menhelyre, így rengeteg az egész pici kölyökkutya a menhelyeken.
A fajtatiszta kutyák közül legolcsóbban a magyar fajtákat lehet kapni. Nekem mudim van, őt 5 éve vettem 60.000 Ft-ért. Ennél olcsóbban nem kapsz tenyésztőtől semmilyen fajtát. Viszont pulit, pumit, mudit ma is lehet venni 60-80 ezer Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!