Brit Care- ennél a tápnál mekkora a szemcseméret? Etet valaki evvel?
Erről a típusról van szó:
Brit Care GRAIN-FREE SENIOR & LIGHT SALMON & POTATO
Sehol nem találok információt erről, pedig fontos lenne a nagyszeműség.
Találtam egy fotót a méretekről:
De ezen nem tudom, melyik az amit én akarok. Mert van külön Senior, meg van külön Light rubrika is. Ez meg ugyebár mindkettő, és nem tudom melyik lehet a mérete.
Etet valaki pont ezzel? Sokat segítene ha írna!
Nem segítettél.
Ugyanezt a fotót linkeltem be én is!
De a választ még mindig nem tudom sajnos. :(
Ott van a kép alatt a vonalzó, azon a cm skála... ettől legértelműbb választ mit remélsz?
Menj el egy jól felszerelt kisállat boltba és kérj belőle pár szemet ha tartanak belőle kimérősen.
Első vagyok.
Te képet linkeltél én pedig egy weboldalt.
Az, hogy nem tudod használni/értelmezni nem az én problémám, hiszen írtam is, hogy a második képen ott vannak a tápok szemcseméretei.
Hogy nem értitek amit mondok?
Nem tudom melyik szemcseméretről van szó.
Mert a képen van külön Senior, Light, és Salmon rubrika, ez a táp pedig ugyebár mindhárom egyben, honnan tudjam akkor hogy melyik méretet alkalmazták nála?
A weboldal amit belinkeltél, ott is ugyanaz a fotó van amit én is belinkeltem. A táp leírás meg nem érdekel és nem segít, azzal már tisztában vagyok.
Csak online tudom megvenni mert élőben sehol sem árulják.
Olyan válaszoljon aki etetett már evvel a tappal, és meg tudja mondani a méretet.
Köszi.
Bár ez Brit Premium, de legyen igazad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!