Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lesz ebbol szobatisztasag?

Hogy lesz ebbol szobatisztasag?

Figyelt kérdés

3 honapos, nagytestu kutyarol van szo. Elolvastam egy csomo kiirt kerdest, valaszt az en problemamra sajnos nem talaltam.

Szoval 3 honapos. 3 hete van nalunk. Az elso perctol kezdve (termeszetesen) probalkozunk. De! A tapra egyszeruen annyit iszik, hogy nem is csodalom hogy nem haladunk! Napi masfel litert siman megiszik! Ivas utan 5 perccel (setabol visszaerve) mar kepes Balatont hugyozni a nappali kozepere. Akkor megint le, pisil is kint is, majd vissza...Ha “szerencsenk” Van ismet iszik. Egy nap hozzavetolegesen 10x vagyunk kint, plusz 2x nagyobb seta (de a 10 alkalom sem csak 1 pisi/kaki es vissza, Van hogy 2-3x pisil) es ehhez jon, hogy kb. 6-8 alkalommal bent pisil. Egy nap 30!!!!alkaommal kepes pisilni. Van olyan tap esetleg, amire nem vedel ennyire, mert ez igy tarthatatlan!

Elsosorban nagytesu kutyasok valaszait varom, mert a yorki es egyeb pici kutyak torteneteit, hogy 2-3 orankent levinni, mar elolvastam! Mint irtam mi van hogy 20 percenkent visszuk, es egybol pisil! Szoval erti, hogy miert megyunk ki ;)

2019. febr. 4. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Miutan a kerdesem kiirtam, elkezdtem vezetni, hogy hanyszor visszuk ki, hanyszor pisil bent, mennyi vizet iszik. Tapot valtottunk, a vizivas joooocskan lecsokkent! Pluszban a szeklet allaga is elfogadhato lett! Hurra!

Az elso feljegyzett napon 8-7 pisi volt bent. Ma pedig az elso pisi mentes nap:) Mondjuk sokat voltunk kint, amikor bent volt szinte csak aludt. Igy konnyu ;) de legalabb jo uton haladunk! Persze tisztaban vagyok azzal, hogy Ez meg nem szobatisztasag, hiszen meg nem jelez.

2019. febr. 9. 21:40
 12/13 A kérdező kommentje:
UPDATE: turelem rozsat terem. 4 honapos korara szobatiszta lett. Jelez, var, kint vegzi a dolgat :)
2019. márc. 7. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Szuper, ügyesek vagytok! :)
2019. márc. 7. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!