Mit csináljak bullterrieremmel? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval 8 hónapos bullterrierem ha más kutyák megugatják egyből összehúzza farkát és nagyon megilyed. Ha pedig barátaim elhozzák saját kutyáikat és összekapnak valamin csak lefekszik a földre és hagyja magát a másik kutyának.(Mondjuk az a szerencse hogy nem valami agresszívek azok a kutyák, de így is kimarják néha az arcát)2010. jún. 30. 19:51
1/4 anonim válasza:
akkor a haverjaid kutyáival van a baj.
Azzal ha egy kutya elfekszik azt jelzi a másiknak hogy megadta magát és nem jelent veszélyt. A haverjaid kutyái valamiért ezt nem értelmezik nem elég nekik a mentális fölény megszerzése, hanem fizikailag is a kutyád felé akarnak kerekedni. Ha a kutyádnak ilyen élményei vannak nem csoda ha tart a többi ebtől. Vidd barátságos, nyugodt kutyák közé. Nem kell odatolni őket egymás arcába, csak foglalkozz a sajátoddal, simogasd etesd jutalomfalatokkal, hogy lássa az idegen kutyák mellett csupa jó dolog történik vele így erre fog asszociálni. Ezzel a módszerrel szépen lassan fel fog bátorodni. A haverjaid ebeit meg tartsd távol tőle.
2/4 anonim válasza:
Az előttem szólóval egyetértek, am sztem nem akar verekedni, mert tudja h ő a gyengébb, inkább vidd oda ahol kisebb kutyuk is vannak.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitok
amúgy a kutyák méretben ugyan akkorák
2010. júl. 1. 08:37
4/4 anonim válasza:
Vidd barátságos kutyák közé, nem jó, ha mindig azt tapasztalja más kutyától, hogy féljen. Kutyasuli pl, ahol kölykök is vannak, szeintem jó megoldás, hogy ne legyen félénk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!