Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ibériai sertés mitől jobb a...

Ibériai sertés mitől jobb a simánál? (platinum kutyatáp)

Figyelt kérdés

És én miért idegenkedem a sertéses táptól?

Etet itt vki ezzel és mi a vélemyénye róla, szereti a kutya?

2019. febr. 2. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:

A kutya szerette, más kérdés, hogy a csirkeallergiás kutyámnak 2 hét alatt szinte az összes szőre kihullott és vörös gyulladásos foltok lettek a bőrén tőle. Egyébként a bárányostól is platinum táptól. Ez azért különösen fura, mert ha szimplán csirkét eszik még attól sincs ilyen reakciója, szóval nem tudom mi van még benne. A másik kutyámnak pedig a bűzmirigye gyulladt be úgy, hogy 2 naponta nyomni kellett, pedig előtte elég volt 4 havonta. Azt már meg sem említem, hogy mindkét kutyám többször kihányta, pedig egyébként nem gyenge a gyomruk.

Azt mondják nagyon jó minőségű táp, de nekünk elég hamar le kellett cserélnünk, mert egyik kutyánál se jött be.

2019. febr. 2. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:

de vajon mitől?

és most mit adsz nekik, ami jó?

2019. febr. 2. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egyiket nyersen etetem, mert neki az vált be, a másikat Select Gold táppal, mert neki pedig az. Egyik se bírja a másikat enni. Több évnyi kísérletezgetés után jutottunk erre. Sajnos nincs két egyforma kutya és nincsen tökéletes etetés. Ami az egyiknek beválik a másiknak nem.
2019. febr. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!