Van egy nagyon gáz kérdésem, illetve az a gáz hogy nem tudom, nem is értem hogy hogy nem :D szóval honnan pisil a kutya?
A pérájából vagy ahonnan székletet is ürít?
Nagyon fontos lenne tudnom!
Miért fontos tudnod? Illetve ha fontos, miért nem nézed meg az általános iskolai biosz könyveidet?
Mégis mit gondolsz, te honnan vizelsz? A vastagbeledből? Vagy esetleg a hímvesszőből/szemérem ajkakból? Segítek a megfejtéshez, a kutya alap anatómiája ugyan az, mint az emberé!
Jesszus. Vannak bajok. A kutyának, akárcsak az embernek és még kismillió méhlepényes emlősnek 3, azaz három "kivezető nyílása" van. Van egy a húgyútnak, egy az ivarútnak és egy a bélrendszernek. Ezt nem lehet értelmesebben elmagyarázni. Ennyi a lényeg.
De mellesleg ez miért olyan fontos neked?
"honnan pisil a kutya?
A pérájából vagy ahonnan székletet is ürít?"
Egyikből sem.
Hanem a húgycsőből.
Ugyanúgy, mint te.
Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést. A kivezető nyílás érdekelt, de lehet hogy csak lecsepeg a vizelet a pérára, mert most nem tudja letisztogatni magát, ugyanis épp az ivartalanítás műtét után vagyunk gallérban. Épp ezért nem értettem hogy a pérája hogyan váladékozhat még... de valószínű hogy csak a pisi cseppeket látom. Mindenesetre aggódtam, ezért is tettem fel ezt a hülye kérdést.
Köszönöm annak a válaszát, aki megtisztelt azzal, hogy nem lenéző, kioktató hangnemben válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!