Hogy tanítsam meg neki, hogy ne egyen fell semmit? (fújj)
A kutyám (7 hónapos szuka) mostanában elkezdte felenni a kakát. Eddig, ha meglátja, akkor csak elment, de mostanában nagyon rászokott (volt egy kutyahaverja, aki a jelenlétében kezdte enni). Nem tudom leállítani, már el se merem engedni, nem járok a parkokba, inkább elviszem futni.
Mit tudnék tenni?
Ó, kösz. Eszembe se jutott... Csak álltam, és néztem, ahogy eszi.
#2 vagyok. Ezért ment ez az alap kérdés. Ha a rászólás hatástalan, akkor általában vannak nagy gondok a neveléssel! És garantáltan nem csak itt, hanem minden területen az életetekben! Hidd el, egy normálisan tartott, nevelt kutyánál már 5-6-7 hónaposan működik a letiltás gyakorlatilag bármikor, bármilyen helyzetben.
Kezdj el te tanulni a kutyádról! Kezdj el te felnőni a feladathoz! És keress egy jó kutyasulit, mert hatalmas gondok lehetnek nálatok!
#7 Te sem értessz a kutyákhoz, ha a kutyasulival vagdalózol tanács vagy normális válasz helyett! A hülye okoskodik...
Kérdező! Ezt olvasd el, illetve azért nézesd meg állatorvossal a kutyust, mert jobb a biztonság. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!