A kutya fülét kell tisztítani? Szerintem elég koszos

Kell, néhány csepp baba olaj egy vattára és töröld ki vele, másik fülnél szinten egy vatta pár csepp babaolaj. Nagyon szépen ki lehet takarítani vele a fület.
De beleönteni magába a fülbe tilos!!

Első vagyok
Én kutyakozmetikusként dolgozom,mi is babaolajjal szoktuk,illetve fressnapfban is lehet kapni biogance nevű fültisztítót az is nagyon jó,de nagyobb szennyeződéseket a babaolaj jobban lehoz.
Alholos vattát nem használhatunk a kutya fülébe!!!
Köszönöm a válaszokat!:)
Viszont lenne akad egy kis probléma: nem a lelógó része koszos, hanem kicsit beljebb, mint itt a képen: [link]
Vattával nem igazan lehetne onnan kiszedni szerintem.
Amúgy ezt a baba olajat lehet kis kiszerelésben venni? (Ezen kívül másra nem tudnánk használni)

Jó akkor felejts el a babaolajat is meg az alkoholt is.
Veszel kutyák számára készült fültisztító folyadékot.
A hallójáratba öntöd, majd fél percig masszírozod, hogy cuppogjon. Ezután engedd útjára és ki fogja rázni. Ezután pedig töröld ki a külső hallójáratot.
Fültisztító pálcika tilos.
A kutyák fülét rendszeresen ellenőrizzük, és ha szükséges akkor heti szinten pucoljuk.
Ha büdös, piros, vakarja, vagy fekete cucc van benne, akkor pedig állatorvoshoz visszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!