Mivel szoktátok fertőtleníteni, tisztítani a kutyaházat? Valaki használ neocidolt?
Érdekelnének természetes illetve boltba kapható szerek. Gondolok itt bolhák,legyek és különböző élősködök elleni szerekre. Még nem fordult elő ,hogy volt kutyába,de ha már takarítom a házát akkor már védekezni is akarok ott is.
Hallottam erről a neocidolról,hogy vízbe kell feloldani és meg kell fürdetni a kutyát vele és a fekhelyét is, megelőzésre is jó ?
Minden ötletet szívesen hallgatok.
az enyémek bent alszanak a lakásban, de napközben nyáron általában kint vannak. Van házuk, épített, csempézett, szigetelt. (Óriástestűek, egy kis fabódéba be se tudnának menni.) A csempe jó, mert azt le lehet szépen mosni havonta. alul pedig ilyen maradék szőnyegpadlókat szoktam venni a boltban, pár forintért megkapsz ilyen 2-3 m-es maradékokat, azokat ilyenkor kidobom, mert mosni nem lehet.
Élősködők nincsenek, spot-ont használok, még soha nem is volt semmi
úgy tudom az advantix csepp legyek ellen is véd.
Kutyaház fertőtlenítésben nincs tapasztalatom, de valahol azt olvastam, hogy a neostomosan (remélem jól írtam) hígítva jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!