Vegyek/készítsek új kutyaházat?
Az nem baj ha elfoglalja az új házat a puli, mert az eredeti ház (ami a bordernek készült) üresen marad. A bordernek nincs baja az alapból neki készült házzal.
Elkülöníteni nem tudom őket, hiszen 1 kert van és el vannak engedve. Nem csak éjszaka alszanak. (Főleg a puli alszik sokat, hiszen ő már elég idős).
Bocsi, arra nem gondoltam, hogy mindhárom ház előttük lenne, így választhatnának :)
Én megpróbálnám először visszaszoktatni a pulit a saját óljába, aztán kezdenék el gondolkodni új ház építésén.
Én mondjuk inkább a bordert próbálnám meg beszoktatni a másik házba, mert akkor mindegy, hogy melyik kutya hol van, mindegyiknek jó mindenhol. Azt sajnos, hogy az egyik kutya kidúrja a másikat a helyéről, nemigen lehet megakadályozni, hiszen ez az ő, kettőjük között kapcsolatától függ és nem lehetsz velük kinn az udvaron állandóan, hogy kontrolláld, mit csinálnak.
Azért is kérdeztem, hogy miben másak a házak, mert lehet, hogy a puliénak az ajtaja középen van, nincs szélvédett hely, nem ugyan oad néznek, nem látja a kaput pl., meg ki tudja még, milyen különbségek vannak, amik miatt a kutya nem kedveli.
Egyébként meg az is egy nézőpont, hogy majd bemegy, ha fázik. Építhetsz neki egy újat, de lehet, hogy abba se fog belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!