Tudnatok nekem kutyákat ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnék bentre egy kis kutyát olyan kis édés gömbölyü kiskutyát.. Ami nem nagyon nől meg... Mondanátok kutya neveket?2019. jan. 20. 11:53
1/5 anonim válasza:
Mennyi időd van rá? (séta, játék, fizikai és mentális fárasztás stb.)
Mennyi pénzed van a kutya megvételére, eltartására?
Volt már előtte kutyád?
2/5 anonim válasza:
Csalódást kell okoznom... A plüss kutyán és a kórosan elhízott kutyán kívül nincs gömbölyű kutya. Anatómiailag lehetetlen.
Amúgy meg... kinek mi az édes, meg a cuki. Nekem többek közt amerikai staffordshire terrierem van, nekem ő az, de kétlem hogy te erre gondoltál
3/5 A kérdező kommentje:
Nagy kinti kutyaink vannak, meg 1 benti macska, csak en most koltozom el... S bentre egy kis pajtást szeretnek
2019. jan. 20. 12:21
4/5 anonim válasza:
Ha nincs konkret elkepzelesed, akkor tarsasagi kutyak es keverekeik kozott keresgelj. Es alaposan nezz utana a felelos allattartasnak, mennyi seta, milyen neveles, szocislizacio, es az anyagiak. Mert meg a kis kutyak sem olcsok. Egy fajtatiszta kutya ara 150tol kezdodik, tk nelkul meg nem erdemes venni.
5/5 anonim válasza:
Társasági kutyák jók lehetnek, esetleg a spitz fajtamentőknél is szétnézhetnél, ha nem ragaszkodsz fajtatisztához meg kölyökhöz. A kisebb spitzek kifejezetten társasági kutyusok, és sajnos akármilyen szépek, sok köztük is a gazdikereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!