Kutyát készülünk örökbefogadni, mennyi ideig kell kutyaiskolába járni vele?
Tudom, hogy nem "kell" de én úgy érzem, érdemes lenne. Alap dolgokat mennyi idő alatt tudunk neki megtanítani? Nem nagy dolgokra gondolok, csak hogy hallgasson a nevére, ne húzzon a pórázon, vagy odajöjjön ha hívjuk. Gondolom, hogy van értelmesebb és nehezebben tanuló fajta na de mégis úgy nagyságrendileg mennyi? (azért érdeklődöm, mert ahol lakunk, itt nincs kutyasuli csak a köv.településen, meg akarok kérni rokont vagy barátot a fuvarozásra -és valami tervet szeretnék neki felvázolni)
Felnőtt kutyáról van szó és én is felnőtt vagyok :)
hát én menhelyen önkénteskedem és én is csak meg tudom erősíteni, hogy ez egy kutyafüggő dolog.
van nálunk egy csomó olyan kutya, akit bárkivel összerakhatsz, szépen sétál pórázon, de póráz nélkül is tök jól jön és ha elkiáltod magad, rohan hozzád. Nekik igazából ezt nem kell tanítani, persze lehet velük is sulizni.
Aztán vannak, akik össze-vissza rángatják a pórázt, egyáltalán nem figyelnek rád és esetleg még agresszívak is. Nekik két hónap-fél év minimúm, a sulitól, tőled és attól függően, hogy mennyit gyakoroltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!