Mate027 kérdése:
Lassan 11 éves Német Juhászom van, mikora várható a halála?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:27
1/8 Winner of Royal Hill 

válasza:

Egyenlőre még nem,ha normális körülmények között van tartva.
2/8 anonim 

válasza:

Miért várod a halálát? Ha nem beteg, akkor még sokáig boldogan élhet. Volt egy munkatársam, akinek a kutyája 19 évesen halt meg. Ha nincs semmi baja, eszik, játszik, akkor még sok boldog évet tölthettek együtt. Ne azzal törődj, hogy mikor fog meghalni, hanem legyél jó gazdija, hogy a hátralévő idejében boldog kutyus lehessen. Egyébként nehéz megmondani, hogy medigg él egy kutyus. Nekem volt egy tacskóm, 2x műtötték a gerincét, mert lebénult, de műtét után teljesen rendbe jött. 10 évesen halva találtuk a konyhában. Szívembóliát kapott. Nem volt semmi előjele. Azóta nincs kutyám:(
3/8 anonim 

válasza:

Sajnos egy-két év. Persze, előfordul, hogy több mint 12 évet is elél, de az csak ritka, kivételes állapot.
Az emberek között is van aki elél több mint 100 évig, de hát azért ez elég ritka.
Ha a kutya jól van tartva, akkor kicsivel tovább élhet, de öreg korban itt is jöhet egy betegség, és az egyik napról a másikra elviszi.
Erre sajnos egy 11 éves kutyánál fel kell készülni
4/8 anonim 

válasza:

Az én előző nj-om , 14 évig élt , de nagy fájdalmai lettek így elaltattuk :((
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ha ez kel egy kutya hosszú boldog életéhez, sok játék, jó tartás ,rendes evés évás,én még az erdőbe is ki viszem néha napján, akkor az én kutyám sokáig fog még élni szerencsére!nem várom a halálát csak kiváncsi voltam h medig fog még élni remélem h jó sákig
2010. jún. 29. 19:31
6/8 A kérdező kommentje:
És nagyon szép fényes bundája van, és sajnálom azokat a a kutya gazdákat akiknek meg halt a kutyája,tudom mlyien
2010. jún. 29. 20:42
7/8 anonim 

válasza:

Ha megfelelő körülmények között tartod, akkor még sokáig élhet. Nekem egy 18 éves német juhász keverék kutyám van.
8/8 anonim 

válasza:

Nekem volt egy németjuhász keverékem 16 évesen veszítettük el :(
a fia 12 évesen úgy viselkedett mint egy fél éves kölyök :D nagyon játékos, energikus kutya volt, de aztán ő is elment 15 évesen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!