Hol műtessem meg a kutyám inkább?
Figyelt kérdés
Daganatos betegséggel vagyunk 11 évesen, voltunk nemrég az Állatorvostudományi Egyetemen, ott mondták, hogy meg kéne műteni. Szerintetek inkább az Egyetemen műtsék meg, vagy egy környékünkbeli kisállatrendelőben? Újpesten ahol élek ismerek egy nagyon jó állatorvost egy félreeső helyen, aki lelkiismeretes, látszik hogy szereti a kutyákat és biztos rendesen végzi a munkáját. Az Egyetemen meg gondolom futószalagon viszik a kutyákat, nem ismerek ott senkit, de mégiscsak Egyetem. A kettő között vacilálok, és nem tudom hol lenne jobb helyen, hol végeznének rajta tisztességesebb munkát. Állatkórházakban hallottam már "botrányokról" hogy túltengések miatt nem figyelnek oda kellően minden állatra, több a műtéti elhalálozás orvosi hiba miatt is, vagy hasonló. De ott azért mégis talán szakképzettebb emberek vannak. Kisállatrendelőben viszont közvetlenebb. És nem utolsó sorban közelebb is van hozzánk. Vélemények, ki hova vitte, miben bízna jobban?2019. jan. 14. 19:19
11/11 anonim válasza:
Érdeklődjetek. De mielőbb legyen műtét bárhol is, az a lényeg. Minden jót a kutyusnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!