Ti komolyan veszitek hogy ha jutalomfalatot adtok a kutyának, kevesebbet kap enni?
Kb mindegyik jutalomfalatra rá van írva hogy pl " 10 kg alatti kutyának napi 1 db, 10-30 kg között napi max 3 db stb.."
Szóval ti ezt betartjátok? Tényleg 1-2 db-ot adtok nekik? És ha jutit kap a kutya, tényleg pl 30-50 grammal kevesebbet kap enni? Mert én sosem csináltam ilyet, de már több embertől hallottam.
Nem azért nem szabad adni neki, mert kevesebbet eszik miatta.
Hanem mert olyan összetevői vannak, amik nagy mennyiségben egyszerre nem tesznek nekik jót.
Tehát ez nem táplálék, hanem nasi a kutyának.
Főnököm beetette kb 10 db-bal egyszerre (ír szettert), és hányt tőle.
Bocsánat telefonom nagyon durván össze vissza írt..
Szóval a szárított halnál betartom, a husinál nem.
Ismerek egy kutyást, aki napi egy zacskó jutit elosztogat, bár nem csak a sajátjának, mert az van, hogy együtt sétálnak még 2 kutyával és ilyenkor amikor elköszönnek egymás után mindegyik kap vagy 6-ot, meg az övé még otthon is kap csomót, így fogy el egy egész zacskó naponta. De nem is tanítja hozzá csak osztogatja random, vagyis nagyon szigorúan tartja a kutyát, öreg már, de mivel a sok jutitól dagadt ezért napi 6 órát sétáltatja, többnyire láb mellett végig, a kutya már alig megy, akkor is nyüstöli.
A lényeg, én amikor tanítom, játszok vele(ez nálunk egyszerre megy), olyankor szokott kapni pár db-ot, mi apró falatokat használunk, a végén pedig egy vagy max két kutyakekszet kap. Illetve hetente rágóropit, ilyet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!