Kutya hátsó körmét sima olló is leviszi, vagy metszőollóval érdemes nekieesni?
Figyelt kérdés
régebben annyira nem volt vele foglalkozva hogy a nyáron karikába nőtt amit utána valahogy leszakított, de azóta ismét elég nagy, nem tudom mivel kéne nekiállni, ha már csak megfogom is rágcsálja nyalogatja a kezem, nem is tudom utána hogy tudom majd megreszelni neki, egy kistermetű tacskókeverék kutyáról van szó, kozmetikushoz anyagi okokból nem tudom adni2019. jan. 12. 20:12
21/23 anonim válasza:
Te figyelj, neked minek van kutyád úgy egyébként? Életében nem volt vágva a körme, őfelsége végre rávette magát, erre 600 forintot képtelen vagy szegény ebre költeni? Miből veszed a tápját akkor? Hogy viszed oltásra? Gondolom ivartalanítva sincs. Felelős kutyatartás, gratulálok.
22/23 anonim válasza:
Az általad leírt eszközök egyike sem alkalmas a kutya körmének levágására, mert csak roncsolást okozol.
Karomvágó olló kell. Mint mondták többen is, párszáz forintos költség.
Internet hozzáférésed pedig úgy látom, van, keress rá, hogy meddig szabad levágni a kutya körmeit, nehogy belevágj az elven részbe, mert az iszonyatosan fáj.
23/23 anonim válasza:
De egy kis segítség:
https://www.youtube.com/watch?v=PyY3CvIslPQ
https://www.youtube.com/watch?v=qad3Qy7jP38
Neked nem kell olyan rövdire vágni, mint a második videóban, mivel nem mozog eleget a kutyád, ezért az eleven részek nála biztosan sokkal tovább tartanak a körmökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!