Mivel enyhítsem a fájdalmamat?
Semmiképeen ne rakd el a cuccait, had érezzék mégh a szagát, és neked is könnyebb lesz. megborzongtam , nekem is van egy drága kiskutyám, nagyon szenvedek a gondolattol hogy meghalhat pedig még csak 4 éves, de tavaly el kellett altatnunk egy idösebb kutyát aki szivbeteg volt, az én kicsi kutyám sokáig kereste, söt ha most meghallja a hangját egy felvételröl akkor sir, és rohan a kapuhoz..
tudom nem nagy segitség de gondolj arra hogy nem szenved tovább, és hogy eddig is szeretetben és családban volt, sajnos ez az élet rendje. az apukát meg gyerekét péedig szeretgesd, nekik ugyis jo sokáig hiányozni fog,m keresni fogják, ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos.
Szia!
Nemrég én is gyászoltam. Égess gyertyát, segíti a búcsúzást, tényleg. Ahogy nézed a felfele szálló lángot, az megnyugtatja a lelked. Viszont arra is ügyelj, hogy most felborul a falkádban a rend egy kicsit. Ha gyengének mutatod magad, akkor könnyen lehet, hogy a másik két kutya a megváltozott helyzetben át akarja rendezni a hierarchikus viszonyaitokat, és a mostani lelkiállapotodban gondolom nem hiányzik még két verekedős kutya kezelése. A kutyák előtt legalábbi erősnek kell lenned és sajnos egy kicsit szigorúbbnak is átlagosnál, mert meg kell nekik mutatnod, hogy nincs káosz, nem kell cselekedniük, uralod a helyzetet.
A babusgatás - bár neked nagyon jól esne - valószínűleg többet ártana, mint használna. Igyekezz, erősnek kell lenned, a falkádnak most van rád szüksége.
Az én két öreg kutyám 14 évig élt együtt.
Mikor az egyik elment, a másik egy hétig minden nap odament, ahol utoljára látta a házában. Utána körbejárta a kertet, benézett minden bokor alá, majd visszament a házba és befeküdt. Azt hittem, megy mindjárt utána.
Aztán egy hét múlva kezdett játszani a kölykökkel.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!