Akinek ritkább, drága kutyusa van, ti nem féltek, hogy ellopják?
Már nem félek tőle. Amikor hoztuk a tenyésztőtől, akkor kis hógolyó volt a 12 kilójával, akkor azért megfordult a fejemben, hogy olyan cuki, lehet, hogy valaki bejön érte és elviszi. Ekkor jobban vigyáztunk rá, egy ideiglenes kerítést tettünk a kaputól 5 méterre, hogy az utcáról ne lássák őt illetve éjszaka bent volt.
A kapunk, illetve a kerítés atom biztos, a kutya nem tud kimenni.
Azóta már 7 hónapos és 45 kiló, nem hinném, hogy bárki bejönne érte az udvarba, így most már nem félek ilyesmitől.
Az enyémek ugyan nem ritka, vagy nagyon drága fajtájúak, de amíg kicsik voltak, addig nagyon féltettem őket. Alapvetően kint vannak napközben és csak este, a séta és vacsora után jönnek be. Minden nap úgy mentem haza, hogy alig vártam, hogy meglássam a kis buksit a kapuban. Egyszer volt egy mérgezéses eset hozzánk elég közel. Akkor nagyon megijedtünk és egy hét múlva körbe volt kamerázva a ház. Bárhonnan rájuk tudok nézni azóta.
Ivartalan kutyák, így más számára értéktelenek. Inkább a mérgezéstől féltettem őket.
Nem ritka kutyáim vannak, de olyanok amelyeket nagyon szeretnek ellopni. 2 amstaff és egy jack russel. Bent kutyák, kint akkor vannak, ha a fél szemünket rajtuk tudjuk tartani (persze ez azért némileg nehéz 3 kutyával)
Mint minden normális ember, pórázon sétáltatjuk őket, nem hagyjuk autóban, bolt előtt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!