A ti kutyátok is szokott böfögni?
Figyelt kérdés
A kérdést nem viccnek szántam, komolyan érdekel. Az enyém szokott és kíváncsi vagyok hogy ez normális-e.2019. jan. 5. 10:51
1/8 anonim válasza:
A miénk is szokott, általában bele az arcomba, simogatás közepén.
Az anyja is ugyanezt csinálta mindig, mesélte, akitől hoztuk. :) Úgyhogy szerintem normális.
3/8 anonim válasza:
Büdösebbet böfög mint amilyet kakil xD
Amúgy csuklani is minden nap szokott
4/8 anonim válasza:
Szokott. A múltkor az állatorvosnál a váróban böfögött be egy akkorát, hogy egy kisfiú már kérdezte az apukáját,hogy "ez ki volt?":D
5/8 anonim válasza:
Mi az, hogy! Néha szokott böfögni a kutyánk és mestere annak, hogy a legkellemetlenebb helyzetben tegye. Böfögött már arcon rendőrt és jegyvizsgálót is ;).
6/8 anonim válasza:
Normális, az enyémnek is szokása volt vacsora után köszönetképpen az arcomba böfögni. Időnként röfögött is, gyanítom, hogy belepiszkált egy malac a családfájába annak idején :)
7/8 anonim válasza:
Az egyik kutyám evés után mindig jön a "köszönöm jól laktam" simiért, és fél percen belül mindig büfög egyet :D mint a kisgyerekek, mikor esznek és meg kell büfiztetni őket :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
Az enyém tegnap böfögött egy olyan büdöset amit egyikőtök is írt, és igen, simogatás közben az arcomba :D
2019. jan. 6. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!