Milyen kinti hely kell egy eddig benti kutyának?
Ő életed első háziállata?
Csak azért kérdezem, mert minden kutya, macska, tengerimalac, akármi hullatja a szőrét, ez teljesen természetes. Végtére nekünk embereknek is ki szoktak hullani a hajszálaink. Azt hittem, ez evidens hogy ahol állat van, ott szőr is van.
Gondolom akkor az a helyzet hogy csupán a gyerekek szórakoztatására szerezted be szerencsétlen kutyát, és úgymond "nem vált be".
Egyébként képzeld, én állatokkal nőttem fel, tutira én is megettem egy csomó szőrt akaratlanul, és semmi bajom, még élek! Viszont cserébe megtanultam felelősen gondolkodni az állattartásról, és jó erős immunrendszert alakítottam ki.
A méretét tekintve most már én is úgy gondolom hogy jobb lenne ha elajándékoznád (csakis ellenőrzött helyre, felelős gazdának, aki valóban komolyan gondolja hogy gondozza és szereti amíg él) mert egy ilyen kicsi kutya nem való kintre.
De nem egy tacskó méretű. Ezek nagyon pici kutyák, nem kintre valók.
Én amúgysem vagyok a kibti kutyatartás híve, de ha így döntöttép, akkor nyilván így lesz.
Ezesetben keress ennek a kiskutyusnak egy jó gazdit, és ha annyira kell neked a kutya kerti dísznek, akkor vegyél egy olyat, amit lehet kint tartani.
Szerény véleményem szerint neked nem kell kutya.
FokbaN !!!
És mi az, hogy nyersul?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!