Mennyibe kerülhet ezeknél a tenyésztöknél egy kölyök?
Tudom, meg kell kérdezni a tenyésztötől, érdeklödni kell, de valaki tudna saccolni, hogy kb. mennyibe kerülhet egy kölyök pl itt:
tömcsy,nem "tud" az ilyen kennel,illetve kutya tobbet,csak eppen ennyibe kerul egy kolyokkutya,ha a tenyeszto mindenre odafigyel,elvegezteti a szukseges szureseket,tenyesszemlezik,kiallitasra jar (es oda se sznobsagbol),beadatja a chipet,az oltasokat,nem sporol a tapon,stb.
Es meg igy sem nyereseges a legtobb esetben,hidd el.Aki 80-100 ezer Ft-nal jelentosen kevesebbert arul kutyat (es itt nem a veletlen almokra vagy a hibas,"kedvezmenyes" egyedekre gondolok),az valamin sporolt,vagy az oltasokon,vagy a szureseken,nem rakta bele a szakertelmet,nem valogatta meg,kivel paroztat,ergo nem garantalhato,hogy a kolyok egeszseges lesz,es hogy azt kapod,amit szeretnel.
Szia :)
Nekem tom-dober kennelből van a kutyám , én csak ajánlani tudom őket !:)
100.000 Ft ért vettem 3 éve.
Alaposan körbe jártam mielőtt vettem kutyust és őket ajánlotta mindenki, nem bántam meg egyáltalán !
Nagyon jó kutyáik vannak, lelkiismeretes tenyésztők nagyon , minden segítséget megkaptam tőlük, a fülvágástól kezdve, az etetésen át bármi problémám van és volt hívhatom őket segítenek :)
Ami fontos nem agresszív kutyáik vannak , és minden vizsgálatot elvégeznek mielőtt elhozhatod a kutyust !
Ha ilyen kutyust szeretnél, gondold alaposan végig, tudsz e vele minden nap foglalkozni, mert bizony ezeket a kutyákat erősen le kell mozgatni és sok törődést ígényelnek !
28/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!