Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit kérjek egy 4 éves kan...

Mennyit kérjek egy 4 éves kan yorkiért?

Figyelt kérdés
törzskönyv nélkül nagyon egészséges és szép kan yorkimat elszeretném adni....mennyi a reális ár érte amit elkérhetek??:)
2010. jún. 28. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hol laksz? én megveszem :D
2010. jún. 28. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Törzskönyv nélküli kutyáért nem illik pénzt kérni, hacsak nem valami hiper-szuper kiképzett munkakutya, de attól meg úgysem válna meg a gazdája.
2010. jún. 28. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Az előbbiek írták, hogy tk nélküli kutyák nem érnek sok pénzt. Nincs tenyészértéke, se kiállítási erdeménye, és még sorolhatnám. Van aki 50 ezret írt. Mihez viszonyítva 50 ezer?

Szerintem jó ha ingyen el tudod passzolni valakinek. Felvetődik a kérdés: Miért akarod eladni? Valami okának lennie kell.

2010. jún. 28. 22:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Megunta azt ennyi akar egy újat,mert ez nem megfelelő neki...

Amúgy itt valaki írta,hogy neki kell.Küld el neki a játékokkal együtt INGYEN!!!

De most tényleg mért akarod eladni szerencsétlent? Ő szeret téged:/ kár,hogy te nem szereted.

2010. jún. 29. 07:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Pénzért akarsz adni egy bizonytalan fajtájú és egészségű 4 éves kutyáért?

Meguntad? Még sem olyan cuki? Nem fér bele a retikülödbe? Nem illik az új cipődhöz?

2010. jún. 29. 08:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérj egy névleges összeget, mondjuk 10 e ft-ot,hogy mégse ingyen legyen. Ennél többért nemfogják elvinni a kiskutyát. s nézd meg nagyon, hogy hova adod, nehogy valami gyárba kerüljön fedezőkannak.
2010. jún. 29. 10:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Am nekem valamiért ez kamu kérdésnek tűnik , még nem is válaszolt a kérdező sem :/
2010. jún. 29. 11:21
 18/20 anonim ***** válasza:
még mosolygós fejet is tett.. :\
2010. jún. 29. 11:24
 19/20 A kérdező kommentje:
Bocsi csak nem voltam net közelbe....Szóval azért szeretnénk eladni mert kinötte a hugom!14 éves volt amikor kapta és most már van pasija bulizni jár meg ilyenek és nincs kedve meg ideje gondozni!Nem hiszem hogy van törzskönyv de igencsak csoda kutya mert a szüleim 85000Ftért vették 4éve! Én is csak jelképes összegre gondoltam,nagyon szeretjük de sajnos nioncs aki itthon gondozza és őszintén nem házőrző típus!Az összes oltása megvan fél évente orvos nézi hogy minden rendbe van-e!
2010. jún. 29. 19:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm mindenkinek a gyors választ!
2010. jún. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!