Felnőtt (1 éves) kutyámat hogyan szoktathatom le arról, hogy mindenkit megugasson az utcán séta közben?
Figyelt kérdés
2007. dec. 4. 13:49
1/3 anonim válasza:
Mindig szólj rá, és fegyelmezd. Ha jól cselekszik, jutalmazd apró falattal. Ez talán beválik.
2/3 anonim válasza:
Az én kutyám is ilyen, bár szerencsére nem mindenkit ugat meg és általában előre már tudom, kit fog megugatni,pl. akinél nagy zacskó van...
ha szó szerint mindenkit megugat, akkor ott másról lehet szó, ha egyébként barátságos az emberekkel és csak ugatja őket, nem támadná meg, akkor talán elég lesz ha tényleg csak rászólsz de erélyesen, dícsérd meg...de nehogy azt higyje, h azért dícséred meg, mert ugatott.
ha gondolod vegyél fel msn-re és megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat:)
szdicky@freemail.hu
3/3 anonim válasza:
Az én kutyám is ugyanezt csinálja. Én azt csinálom, hogy idegen gyerekekkel összebarátkoztatom, akik nem félnek az ugatástól. És amikorra már sok embert ismer, adigra, csóválni fogja a farkát. Ezt egyébként azért csinálja, mert megijed a hirtelen mozdulatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!