Csak szerintem a Kaukázusi medve ölő a legkeményebb kutya?
Továbbra is szeretném látni a fotókat/videókat a jó mozgású, nem kövér 90kg-os kaukról. :D Állítólag sok ismerősötöknek van, mégsem sikerült még egy ilyen fotót vagy videót sem mutatni. :) Vajon miért... :D
A pitbull azért lett viador kutya, mert ott volt annak hagyománya. Ázsiában sokkal nagyobb fajtákat használnak ilyenre. ld. tosa inu, viador alabaiok, kangalok, bully kutta.
#10-es!
"hogy jön egy pásztorkutyás kérdéshez a kutyaviadal? Ezt nem igazán értem"
Úgy, hogy ez nem egy "pásztorkutyás" kérdés, hanem "melyik a legkeményebb kutya" kérdés. :D
Egyébként kösz a definíciót, bár nem igazán értem hogy jön ez ide, hiszen az én kérdésem meg az volt, mitől a legkeményebb egy kutya, nem pedig az, mi egy pásztorkutya legjobb erénye.
Nem nagyon mennek még ezeknek a kérdéseknek az értelmezései, mi? Na, majd talán holnapra kicsit múlik a másnaposság... ;)
Max álmodban győz le egy pitbull egy Kaukázusit!
A kau háromszor nehezebb, kétszer nagyobb ráadásul a bundája is elég védelmet ad neki és a jelleme se egy félénk fajta. Kb a pitbull fejét bekapná.
Sajnos vagy nem sajnos a nagyszüleim kauja helyre tett egyszer egy pitet.
Persze, mindenre van esély, de a kaunak nagyobb az esélye a győzelemre.
Ez olyan hogy akár egy átlag ember is kiütheti Tysont csak kicsi rá az esély.
Fb csoport: Használható kaukázusi és közép-ázsiai juhászkutyák. Videót nem tudok megosztani, mert: egy zárt csoport, kettő más kutyájáról én nem osztogatok random anonim oldalon videót.
Bárki megnézheti, úgy véleményezzen.
#11:
A csupa izom bull típusú nem is 30-40 kiló. Inkább 16-26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!