Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak szerintem a Kaukázusi...

Csak szerintem a Kaukázusi medve ölő a legkeményebb kutya?

Figyelt kérdés
Nézzetek utána, magáért beszél.
2019. jan. 1. 12:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez relatív. Persze, termetre azt mondod, hogy tiszteletet parancsol. De én azért 30-40kilónyi izom, hatalmas harapóerejű bull tipusúval se szeretnék találkozni ismeretlenként.
2019. jan. 1. 14:24
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Igen, csak szerinted.
2019. jan. 1. 15:00
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

Továbbra is szeretném látni a fotókat/videókat a jó mozgású, nem kövér 90kg-os kaukról. :D Állítólag sok ismerősötöknek van, mégsem sikerült még egy ilyen fotót vagy videót sem mutatni. :) Vajon miért... :D

A pitbull azért lett viador kutya, mert ott volt annak hagyománya. Ázsiában sokkal nagyobb fajtákat használnak ilyenre. ld. tosa inu, viador alabaiok, kangalok, bully kutta.

2019. jan. 1. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

#10-es!

"hogy jön egy pásztorkutyás kérdéshez a kutyaviadal? Ezt nem igazán értem"

Úgy, hogy ez nem egy "pásztorkutyás" kérdés, hanem "melyik a legkeményebb kutya" kérdés. :D

Egyébként kösz a definíciót, bár nem igazán értem hogy jön ez ide, hiszen az én kérdésem meg az volt, mitől a legkeményebb egy kutya, nem pedig az, mi egy pásztorkutya legjobb erénye.

Nem nagyon mennek még ezeknek a kérdéseknek az értelmezései, mi? Na, majd talán holnapra kicsit múlik a másnaposság... ;)

2019. jan. 1. 17:08
 15/26 A kérdező kommentje:

Max álmodban győz le egy pitbull egy Kaukázusit!

A kau háromszor nehezebb, kétszer nagyobb ráadásul a bundája is elég védelmet ad neki és a jelleme se egy félénk fajta. Kb a pitbull fejét bekapná.

Sajnos vagy nem sajnos a nagyszüleim kauja helyre tett egyszer egy pitet.

2019. jan. 1. 18:13
 16/26 A kérdező kommentje:
De még a kuvasz vagy komondor is lenyomná a pitet.
2019. jan. 1. 18:14
 17/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha elkapja a kau lábát vagy az orrát és szájzárat kap, akkor legyőzheti. Persze kevés az esélye szerintem is.
2019. jan. 1. 19:16
 18/26 A kérdező kommentje:

Persze, mindenre van esély, de a kaunak nagyobb az esélye a győzelemre.

Ez olyan hogy akár egy átlag ember is kiütheti Tysont csak kicsi rá az esély.

2019. jan. 1. 22:00
 19/26 anonim ***** válasza:

Fb csoport: Használható kaukázusi és közép-ázsiai juhászkutyák. Videót nem tudok megosztani, mert: egy zárt csoport, kettő más kutyájáról én nem osztogatok random anonim oldalon videót.

Bárki megnézheti, úgy véleményezzen.

2019. jan. 1. 22:51
 20/26 anonim ***** válasza:

#11:

A csupa izom bull típusú nem is 30-40 kiló. Inkább 16-26.

2019. jan. 1. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!