Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen Royal Canin lehet ez?

Milyen Royal Canin lehet ez?

Figyelt kérdés

Egyik állatkereskedésben árulnak kimérős Royal Canint.A kutyáé is és a macskáé is 800Ft kilója.

Én úgy tudom, sokkal drágább az ára.Én nem etetek vele, de rengetegen veszik, mert szintén úgy tudják hogy sokkal drágább, és örülnek hogy itt milyen olcsón megkapják.

Nem gyanús ez a táp ennyiért?Vagy létezik ilyen olcsó fajtája is?

2018. dec. 27. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Őszintén lehetséges is, meg nem is hogy royal.

Más tàpok árán is tud annyi hasznot termelni, hogy olcsóbban tudja adni, a nagykereskedelmi ára pedig nem közelíti meg a vásárlóit. Így lehet az is. De könnyebb lenne kép alapján eldönteni. Veszel 10 dekàt és a royal honlapjàn megnézegeted a tápjaik alakjàt.

2018. dec. 27. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Megkérdezed az eladót.

Sajnos, van olyan is, hogy valami noname tápot raknak a royalos zsákba.

2018. dec. 27. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a RC még ennyit sem ér meg.
2018. dec. 27. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A Royal Canin az egyik legócskább túlárazott táp a piacon. 600-700 Ft./kg-ért már kapni jobb tápot, ha szerencséd van akkor 500 Ft./kg-ért is találni néha, ha akciózás van. Brit Care, Josera, Brit Premium, Happy Dog. Mindegyik jobb nála.
2018. dec. 28. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem értetted a kérdésem.

Én Brit Care-t adok a kutyáimnak és nyers, főtt, sült húsokat.

2018. dec. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!