Mit csináljak? Ezzel elronthatom ezt a trükköt?
Szóval van egy kutyusunk, 5 hónapos, kislány.
Az 'ülj'-t már megtanulta, most tanítjuk neki, hogy hozza vissza a labdát. Ugye ez neki is nagy szenzáció, és egész nap labdázni akar, a házban is. Persze 1, és fél órákra leviszem futásra, stb. (Most is itt áll, azt várja, hogy eldobjam :'D)
De készülődunk a karácsonyra, vagy csak együtt lennénk, ilyenkor ha nem fogadom el a labdát, és nem dobom el, idővel abbahagyja a visszahozását? :/
Engem nem igazán izgatna,hisz úgy is imádok vele játszani, de ez a szüleimnek nagyon bejön..
12/
Nem, nem hagyja abba.
Neked a rangsorban előrébb kéne lenned, mint ő, ezért száz százalékban csakis te döntöd el, hogy mikor labdáztok.
Rendben, köszi. :D
Bocsi, első kutyus. Most pl elraktam, megnyugodott, stb. Szóval woah! Látszik, hogy eléggé kezdő vagyok.
Senki nem születik profiként, nem szégyen kérdezni. Inkább kérdezz minden apróságot meg, mint elronts valamit aztán később igyátok meg a levét.
A kutyázás pedig az a tipikus dolog, hogy "jó pap is holtig tanul" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!