Mit éreznek azok akik beszólogatnak azoknak akik lakásban tartanak kutyát?
Elég durván szokták ezt tenni ráadásul...
Pedig láthatóan nem értenek hozzá.
Eleve egy tenyésztő nem igazán ad el kutyát olyan helyre, ahol nem látnák el normálisan, nem elégítenék ki az igényeit megfelelően.
Az ilyen emberek mégis jobban tudják mint a tenyésztők, "a kutyának kell a 1000 m2-es kert, hogy legyen hol rohangálni", stb.
Én meglepődve tapasztalom,hogy sok kertes házban élő kutyát a kertbe sem engednek ki,mert védik óvják mindentől.
Én meg panelban lakok napi 3 séta van ebből egy hosszabb rohangálós,tanulós séta a többi 15-20 perc.
Hétvégente meg több órát is kint vagyok vele a parkba, sokfelé elviszem egyébként.
Jobb sora van,kutyaként élhet nem úgy mint akit a kertbe sem engednek ki :O Vagy aki kertben éli le életét nulla ingerrel.
Kutyát tartani nem kötelező mindegy,hogy panelban vagy kertesben lakik valaki ha megtudja adni a kutyájának ami kell, mozgás,foglalkozás,séta stb
Mert a panel valóban nem kutyatartásra való.
Vicc, amit itt is írnak, hogy naponta 3* kiviszi 10 percre :D
#3. szerinted akkor miért adja el a kutyáit ilyen embereknek is egy tenyésztő?
Csak a pénzre megy, mi?
Hát elárulom, hogy sokszor nég úgy is veszteségesek, ha minden kutyát eladnak, szóval pénz éhes ember nem megy tenyésztőnek...
Illetve sok kinti-benti kutya miért van bent a házban szívesebben, többet?
A tenyésztő leszarja, ebből van pénze.
Pont, hogy arra panaszkodnak, hogy nagy a beltenyészet.
Másrészt nem kell szakértőnek lenni, hogy ráláss:
Egy kutyának nem a nyolcadikon a helye, 34 négyzetméteren.
Röhej :D
Mert magyar szokás mindenbe belepofázni, csak a saját életükkel nem akarnak foglalkozni. Nekem két kutyám van panelban, a két szomszéd is csak azért tudja, hogy vannak, mert látta őket mikor leviszem.
Nem tetszik a panelban állattartás? Hát, nekem meg igen, szóval rajzolj le és tépj össze. Én normálisan tartom, a többihez meg köze nincs senkinek.
Mindenki a saját kis nyomorult életével foglalkozzon. Én sem teszek megjegyzést más autójára, kanapéjára, kertjére, biciklijére, magánéletére. Foglalkozzon minden ember azzal, hogy hogyan tudna előrebb kerülni a saját kis életkéjében, nem pedig azzal, hogy valaki lakásban kutyát, kutyákat tart.
Látom szépen összegyűltek a panelban állatot tartók és bólogatnak egymásnak, hogy milyen jó is bezárni az állatot, az a kutya, amelyik futkorászik az meg szimplán hülye :D
Ehhez pofa kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!