Szeretnék egy standard, hosszú szőrű tacskót, amit a kertben tartanék, viszont nem tudom, hogy bírná a rossz időjárást, havat, a mínuszokat. Szerintetek egyáltalán kivitelezhető a dolog, úgy, hogy persze a kutyus is bolDOG legyen?
A tacskót csak bent lehet tartani. Bármilyen kutyaházat készítesz neki, akkor is rettentően fog fázni. Kint nem lehet neki megteremteni a megfelelő körülményeket. Nekem nem volt soha tacskóm, de a tacsis gazdák mesélik, hogy valamelyik takaró alatt alszik, annyira fázósak. Sétához dzsekit hordanak. Gondolj bele, a hasa közel van a földhöz, ha hó van, vagy eső, azonnal vizes lesz és megfázik.
Szóval, ha tacskót szeretnél, tartsd bent, vagy válassz valami kint tartható, vastag bundájú kutyát.
Benti kutyák.
Tuti nem lakhat bent veled?
Igaz nekem rövidszőrű törpe tacskóm van, de sokszor a lakásban a takaró alatt is remeg, ha kinyitom az ablakot :D
Nem tudnék elképzelni semmilyen tacskót csak kintinek. Hosszúszőrűt se.
Az Eszkuláp Egyesület főleg tacskókat ment, nem ad kizárólag kinti tartásra tacskót.
Barátnőm standard hosszú szőrűje fázik kint, hasa közel van a földhöz. Dolgát végezni jár ki kb,meg rohangál a többi kutyával,de ennyi gyorsan vissza kéredzkedik a házba :D
Tacskó a rövid lábaival és hogy a hasa majdnem a földet surolja nem való kintre.
A kutya főleg egy tacskó nem fog télen 0-24ben az ólban kuksolni.
Vagy legyen benti kinti vagy válassz más kint tartható kutyafajtát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!