SOS! Sürgős. Baja lesz a kiskutyámnak? Félek.
van egy yorkim,egy éves kisfiú,és az előbb kint volt apukámmal akertbe,és a macskáknak volt kint egy tányér amin csontok voltak kirakva,csirkecsont,stb.. és apukám nem vette észre és a kutyusom fogta és felhozta ide a szobámba,és én meg nem voltam itt,és megette!
és nem tudom hogy szilánkos volt..vagy hogy pontosan milyen volt!
és azt hallottam nem ehet ilyet semmiképp mert kiböki a gyomrát,vagy a beleit,nemtudom pontosan!
most mit tegyek?ez tényleg baj? segítsetek mert félek..remélem nem lesz baja!!!!!!
Ha 1-2 napon belül nem változik semmi, akkor nem lesz baja.
Ha kiszúrja a belét, annak a tünetei órákon belül jelentkeznek, iszonyú fájdalmat okoz, azt azonnal észre vennéd.
Ha a kakijában esetleg lesz 1-2 vércsepp, akkor sem kell pánikolni, csak a csont kicsit megsértette a végbelét.
Ne aggódd túl, nagyon sok kutya eszik csöves csontot (sajnos), és ritka esetben okoz valódi bajt. Az elővigyázatosság miatt szokták mondani, hogy nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!