Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Sürgős. Baja lesz a...

SOS! Sürgős. Baja lesz a kiskutyámnak? Félek.

Figyelt kérdés

van egy yorkim,egy éves kisfiú,és az előbb kint volt apukámmal akertbe,és a macskáknak volt kint egy tányér amin csontok voltak kirakva,csirkecsont,stb.. és apukám nem vette észre és a kutyusom fogta és felhozta ide a szobámba,és én meg nem voltam itt,és megette!

és nem tudom hogy szilánkos volt..vagy hogy pontosan milyen volt!

és azt hallottam nem ehet ilyet semmiképp mert kiböki a gyomrát,vagy a beleit,nemtudom pontosan!

most mit tegyek?ez tényleg baj? segítsetek mert félek..remélem nem lesz baja!!!!!!

2010. jún. 27. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem lesz semmi baja
2010. jún. 27. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a macskáknak oda lett adva, akkor a kutya is megeheti.
2010. jún. 27. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyeld őt. Vagy nem tudja kikakilni, vagy nem tudja megemészteni és kihányja, vagy semmi sem történik. A csövescsont azért mumus, mert szilánkosan törik és előfordulhat szerencsétlen esetben, hogy keresztbe áll a bélben és akkor kiszúrhatja. De ez csak egy lehetőség. Így ,aki félti a kutyáját, nem reszkíroz.
2010. jún. 27. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha 1-2 napon belül nem változik semmi, akkor nem lesz baja.

Ha kiszúrja a belét, annak a tünetei órákon belül jelentkeznek, iszonyú fájdalmat okoz, azt azonnal észre vennéd.

Ha a kakijában esetleg lesz 1-2 vércsepp, akkor sem kell pánikolni, csak a csont kicsit megsértette a végbelét.

Ne aggódd túl, nagyon sok kutya eszik csöves csontot (sajnos), és ritka esetben okoz valódi bajt. Az elővigyázatosság miatt szokták mondani, hogy nem szabad.

2010. jún. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!