Hogy tudnám elviselhetőbbé tenni a fájdalmat?
Nagyon sajnállak téged és a kutyát is.
Mélyen átérzem a fájdalmadat.Én is voltam ugyanígy.
Igazából nem is lehet mit írni, mit csinálj,hogy dolgozd fel.
Én mikor ilyen helyzetben voltam, nem is hittem el, vittem másik orvoshoz.Hátha az első rosszul látta.
Sajnos ha így van, hozzá kell szoknod,addig pedig legyél vele sokat.Nem tudok értelmeset írni, hátha mások tudnak.Annyira felzaklat ha ilyet olvasok, hogy én is csak sírni tudok.
Engedd el!
Ha tudod,hogy ilyen erős fájdalmai vannak, engedd el!
És legyél magadra büszke, hogy nyugodt kiegyensúlyozott életet biztositottál neki, ami sajnos sok kutyusnak nem adatik meg.
Sajnálom nagyon de arra gondolj hogy a szívedben örökké veled lesz. Hiába nincs fájdalma de jobb lesz neki. Ki tudja ha sokáig húzná még lehet sokat szenvedne. És tényleg arra gondolj hogy milyen jó hogy a te kutyád (volt).
Én is ugyanígy reagálnék nyugi. Nekünk is van kutyánk, Yorkie, nálunk ő családtag.
El kell tudnod engedni és elfogadni hogy nem lesz többé mert tényleg bele fogsz betegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!