Hogyan enyhíthetném a fájdalmat?
Részvétem, őszintén sajnálom ami történt. :(
Nekem a 8 éves cicámat kellett elbúcsúztatnom néhány héttel ezelőtt. Még most is elsírom magam, ha ránézek a fényképére a falamon.
Te se szégyelld a könnyeidet, ilyenkor egyszerűen képtelenségnek tűnik feldolgozni egy ilyen tragédiát.
Idővel könnyebb lesz majd ugyan, és nem fog már így fájni. De abban biztos lehetsz, hogy mindenképp emlékezni fogsz rá, és az iránta érzett szereteted sosem fog tompulni.
Nekem segített, hogy van még egy cicám és egy kutyám, akiknek szüksége van még rám, úgyhogy éreztem, hogy nem hagyhatom el magam, nem adhatom fel. Miattuk. Ők tartották bennem a lelket idáig, és most már- hála nekik- túl vagyok a nehezén.
Tiszta szívemből kívánom hát neked, hogy veled is így legyen. S ha már feldolgoztad a legjobb barátod elvesztését, és készen állsz rá, látogass el egy menhelyre, és keress egy trónörököst Boginak! És tedd ugyanolyan boldoggá, mint Őt, gondoskodj róla olyan felelősségteljesen mint Róla. Hidd el, hogy ő is így akarná. :)
És vigasztald magad a gondolttal, hogy Ő már fent vár rád, és egyszer újból találkoztok majd.
"Ez egy hosszú nap volt nélküled barátom, ha újra látlak mindent elmesélek neked."
(Win Khalifa)
Igen, sajnos ezek a Parvo vírus tünetei lehetnek.
Ha kutyust szeretnél majd ismét, akkor csak olyat válassz, amelyik megkapta a kombinált védőoltását is.
Szia. Tényleg parvosan hangzik. Viszont egy 8 hős kutyának már 3 parti elleni oktatás van így nem igen fordulhatna elő ilyen súlyos megbetegedés úh. Lehet más volt.
Részvétem. Nekem is halt meg már kölyök kutyám és borzalmas érzés. Nekem csak egy másik kutya segített. Az amelyik épp rajtam alszik ☺ de van akinek inkább csak az idő segít és az uj kutyust nem tudják úgy szeretni ha túl hamar érkezik.
Együttérzésem.
Én még mindig nem tudnék új kutyát úgy szeretni ahogyan az elsőmet, nem is tervezem, hogy a helyére léptetek egy másikat, pedig már öt éve annak, hogy elment. Az idő sem gyógyította be a sebemet. A sivárság, az űr, amit maga után hagyott az csendesedett némileg le bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!