Hogyan lehetne leszoktatni a kutyust róla?
Figyelt kérdés
Van egy keverék kutyusunk 2014 októberi születésű.
Nincs ivartalanítva de szegény egy (kicsit) el van hízva, szerintem egy jó 5-6 kg-t le kéne adnia.
Napi kétszer kap enni de sajnos hozzá van szokva kettő időponthoz, hogy mikor kapja meg.
Ha nem kap, kaparja az ajtót.
Amit nem esz meg rögtön, azt elássa későbbre, de másnap ugyanúgy kapnia kell 2-szer.
Ha kimegyünk hozzá, játszani vagy valami. Szedi elő az elásott dolgokat. És azokat kezdi el enni.
Mit lehetne tenni azért, hogy mondjuk 5 kg-t fogyjon?
Mert ez így nem túl jó az ízületeinek szerintem.
2018. dec. 8. 10:31
1/5 anonim válasza:
Kisebb adagokat adsz neki, többet mozogsz vele (séta, futás, kirándulás, akármi).
2/5 anonim válasza:
Csökkenteni kell az adagját. Ha elássa, akkor túl sok a kaja. Annyit kell neki adni, amennyit egyszerre eltüntet. Udvari, ha jól értem. Mennyit sétáltok? Iktassatok be napi egy jó kis sétát legalább, hogy mozogjon.
3/5 anonim válasza:
Le kellene csökkenteni az adagját, és leszoktatni a hisztiről.
4/5 anonim válasza:
Felére csökkenteni az adagokat, és fokozatosan egyre többet mozgatni, sétálni vele.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. dec. 16. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!