Szobatiszta kutya miért csinálhat be?
Figyelt kérdés
Fél eve van nálam egy kétéves, mentett kutya. Az elmúlt, cca 1 hónapig nem volt baj a szobatisztasággal, de most valami miatt nem jelez, ha le kéne mennie, inkább bent csinál. Nem beteg, nem érte semmi trauma, változás fogalmam sincs miért változott.2018. dec. 7. 14:41
1/7 anonim válasza:
Nekem a kutyám hidegbe nem hajlandó kimenni! :))) vettem már rá ruhát, azt nem viseli el magán. Szóval fürdőszobába van macskaalom neki .... (kistestű kutya )
2/7 A kérdező kommentje:
Mentett agárról van szó, ruhája is van, azt elviseli, és a hideggel sincs baja.
2018. dec. 7. 15:04
3/7 anonim válasza:
Orvosnak kellene megmutatni először, de JÓ orvosnak.Betegséget kizárni.
Amúgy nagyon gondolkodni kéne,mert valami apróság történhetett, vagy változott.
Azt miből gondolod, hogy a hideget szereti?Mert lehet tényleg nem szeret kimenni.Vagy mikor kivitted, ott látott, hallott valami kellemetlent.Emiatt nem szeret kimenni.Csak találgatni tudjuk, az okot te tudhatod.
4/7 anonim válasza:
Biztos hogy érte valami, lehet betegség, trauma, bármi, amiről nem tudhatsz, ha nem vagy mellette huszonnégy órában, csak hát szegény nem tudja máshogy elmondani...
6/7 A kérdező kommentje:
ivartalan kan. És de, mellette vagyok, itthonról dolgozom, így tényleg valami apróbb dolog történhetett. A hideget meg onnan tudom, hogy ugyanúgy pörög kint hidegben, mint melegben.
2018. dec. 7. 23:54
7/7 anonim válasza:
Sokkal célravezetőbb lenne a kutyának napi többszöri, aránylag azonos időpontbani levitelt alkalmazni. Akkor beállhat arra, hogy akkor végezze el a dolgát. Felnőtt kutyáknak nem okoz gondot az ürítés visszatartása a megszokott időpontig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!