Régóta szobatiszta kutya miért pisil be a lakásba?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves tacskónk (ivartalanított lány) aki két napja folyamatosan bepiszkit a lakásba. Már nagyon rég óta szoba tiszta és ezidáig nem is volt balesete, de most nem hajlandó elvégezni a dolgát kint pedig semmin nem változtatunk ugyan úgy van kivíve mint eddig. Valaki találkozott már hasonló esettel? Tanácstalan vagyok eddig olyan ügyes volt ráadásul 37. hetes terhes vagyok nemsokára érkezik a baba nem szeretném állandóan szőnyeg takaritassal tölteni az időm, merthogy csak a szőnyegen végzi el a dolgát.2018. dec. 4. 22:17
1/8 anonim válasza:
Nem bírja ki a sétàk közti időt vagy a sétán nem végzi el a dolgát?
Kaki és pisi is? Norm állagú?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem végzi el a dolgát, kertes házban élünk így többnyire az udvarra szoktunk csak kimenni vele és normál állagú mind kettő.
2018. dec. 4. 22:51
3/8 A kérdező kommentje:
Illetve a tegnapi nap ki se akart menni az udvarra úgy kellet kicsalni ahogy kinyitottam az ajtót ő beszaladt a szobába
2018. dec. 4. 22:54
4/8 anonim válasza:
Nem lehet kint történt vmi vele, ami miatt most nem meri ott intézni?
5/8 anonim válasza:
Én is erre gondolnék. Kevésbé csz valamiféle dacreakció v figyelem felhívás vagy testi betegség. Esetpeg utálja az esőt. Elég időt van kint? Küszködni látszik, hogy visszatartsa bent az ingert? (Szobatiszta kutyától ezt várnám).
6/8 A kérdező kommentje:
A szomszédunkban csináljak a tetőt ami elég hangos és láthatóan a kutyának a munkások se szimpatikusak mert folyamatosan ugatja őket. Remélem ez áll a háttérben mert reggel (mikor még nincsenek itt a munkások)ébredés után először van kiengedve akkor kimegy és élvezi a dolgát. Egyébként nem szereti se az esőt se a hideget de ha kint vagyunk vele akkor elvan.
2018. dec. 5. 07:05
7/8 anonim válasza:
Valószínű a munkavégzéssel lehet akkor kapcsolatos. Nekem is az egyik kutyám nagyon fél az ilyenekkel kapcsolatos zajoktól (főleg a visító jellegűektől, hegesztés, csiszolás, elektromos fűrész stb.), és teljesen bestresszel tőle.
8/8 anonim válasza:
Esetleg rá is kiabálhatott vagy bánthatta valaki az építkezésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!