Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elkezd màszni a gyerek...

Ha elkezd màszni a gyerek akkor kilehet tiltani a kutyàt a nappalibòl? 9 hònapos a kutya. Volt akinèl kb ugyan ez volt a helyzet?

Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 10:36
1 2 3
 11/23 Andizsuzsi ***** válasza:
52%

Tőlünk kérsz ehhez engedélyt?

A kutyának azt tiltasz meg, amit jónak látsz, akkor, amikor azt jónak látod.

2018. dec. 6. 11:25
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Jól van parasztasszony, akkor töröld a választ, most aztán nagyon megijedtünk.
2018. dec. 6. 11:25
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

"Ezt mi fogjuk eldönteni! Tetszik vagy sem"

Akkor miért is kérdezted meg???

Miért nem csinálod eleve úgy, ahogy akarjátok?

2018. dec. 6. 11:30
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Szia, 3 gyerekem van és egy kinti-benti macskám. Kúsztak-másztak, mentek a cica után, a macska meg hol a kertbe bóklászott, hol a gyerekek körül, az égvilágon semmi bajuk nem volt. Ennyi kis kosz kell is az immunrendszerüknek, a steril környezettel többet ártasz.
2018. dec. 6. 12:12
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
Inkább az ingerlékeny, vad kérdezőt kellene a gyerek közeléből kitiltani, nehogy ráragadjon a babára kúszás-mászás közben ez a modor.
2018. dec. 6. 12:23
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
Hirdessétek meg a kutyát jófogáson vagy adjátok be menhelyre. Nektek nem való semmilyen állat, csak plüss.
2018. dec. 6. 12:26
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Először is itt nem lehet kérdést törölni... Másodszor, akkor mit fogsz csinálni, ha a gyerek kint fog "kúszni-mászni"? A kertben, a játszótéren, az utcán, a boltban, akárhol több kosszal fog találkozni, mint amit egy kutya a lábán bevisz (még akkor is, ha nem mosod/törlöd meg séta után).

Nyilván nem mi fogjuk eldönteni, hogy te mit csinálsz, de amint látod, itt senkinek nem jutott eszébe sehonnan kitiltani a kutyáját (vagy macskáját) csak azért, mert a gyerek elkezdett mászni.

2018. dec. 6. 12:36
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Falun, kertes házban nőttem fel, kutyákkal, macskákkal együtt, mindegyik bejöhetett a házba. Rengeteg gyerekkori fotóm van, amin épp hogy totyogós vagyok,de már a macskàt fogom a kezemben vagy játszok a kutyával az udvaron a homokozóban! Sőt, tyúkok, galambok, kacsák, nyulak, és még egy tehenünk is volt kb 8 èves koromig! 3-4 éves korom óta "egyedül" játszottam az udvaron, járkáltam az állataink között (persze ablakból figyeltek), de gondolhatod hogy nem csak néztem őket, hanem simogattam, ettetem őket stb.

Normális felnőtt vagyok, sosem volt semmi bajom, főleg állatok miatt, évente egyszer vagyok megfázva. Amióta elköltöztem otthonról, és saját kutyám van, együtt alszom vele az ágyban.

22/N

2018. dec. 6. 13:01
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

A kerdes igy szol: „...kilehet tiltani...“ (BTW az igekoto nem a lehethez kapcsolodik, hanem a tiltanihoz, tehat kulon irod.)

Te kerdezted, mit vartal, hogy majd nem kapsz olyan valaszt, amiben a kuyat vedik? Egyebkent szerintem sem lesz tole semmi baja a kutyanak, tehat a gyereket kitiltani a nappalibol ertelmetlen. (Igen, pontosan igy ertem! ;) )

„Tovabbi.....“

2018. dec. 6. 13:26
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy előttem írták, a kutyust, ha rendszeresen féregtelenítve, bolhátlanítva és oltva van, nem kell kitiltani onnan, ahol gyerek is van. Meg lehet fürdetni a kutyát, a lábát is le lehet törölni egy ronggyal és kész. Amúgy a nappalit max többször takarítsd át, ha ez megnyugtat. Sosem volt ebből baj, abból sem, ha megnyalta a kutya a babát vagy épp a gyerek próbálta megnyalni vagy csócsálni a farkát. Ha a kutya természete olyan, hogy élvezi a baba társaságát, nem látom okát, hogy kitiltsd. Nem lehet hermetikusan elzárni a babát...!

Kérdeztél valamit, kaptál rá választ, nem kell egyetértened másokkal, de okod sincs rá, hogy így hiaztériázz.

2018. dec. 6. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!