Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Altattátok el a kutyusotokat?...

Altattátok el a kutyusotokat? Bővebbent lent:

Figyelt kérdés

Meghalt a férjem, aki nyugdíjas volt és otthon (Bp. 4. emelet) volt a 15 éves pumi kutyámmal. Én dolgozom és most képtelen vagyok megoldani a kutyám napközbeni ellátását. A kora miatt nem lehet reggeltől, késő délutánig bezázni. Gyermekem nincs a közleben, aki besegítene. Elvittem egy állatorvoshoz, hogy felméressem az egészségi állapotát. Gratulált, hogy milyen jó állapotban van, öreg kora ellenére, a helyváltóztatást azonban nehezen bírja. A haláleset miatt is gyenge idegi állapotban vagyok és nem tudom elviselni ezt a bizonytalan állapotot. Segítség sehol. Egyedüli megoldás az lenne, ha elaltatnám, de abba meg belerokkannák. Pici kora óta velem van, és férjem emléke is köt hozzá, mivel nagyon szerették egymást.

S E G Í T S E T E K , kérem, hogy blődségeket ne írjatok, nekem most segítségre van szükségem.

2010. jún. 27. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is részvétem!

Én aszt ajánlom,hogy ne altasd el a kutyát.Pláne úgy,hogy egyedül maradtál.Hidd el sokkal jobb ha úgy mész haza,hogy tudod vár valaki főleg egy ilyen tragédia után.Egész nap gondolom nem dolgozol.A kutyának sokkal rosszabb lenne egy új környezet mint,hogy pár órára egyedül hagyod őt a lakásban.

2010. jún. 27. 10:44
 2/6 anonim válasza:
75%

ez érthető. Esetleg nem tudnád elajándékozni valami szerető családnak?aki sokat foglalkozik vele és hátha akkor a helyváltoztatás nem viseli meg.feladni hirdetést vagy akármi...Olyan kikötéssel ha szeretnéd meglátogathatod...

Elalltatni nem lenne szivem. De mivel idős kutya nem birja otthon ki egyedül?? hisz az öreg kutyák jóformán már csak alszanak...

2010. jún. 27. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem!

Én is egyett értek az előttem válaszolóval. De még olyan is eszembe jutott. Nincs valami megbízható szomszéd, akinek valami nagyobb gyereke kutyát szeretne, vagy csak egyszerűen szereti a kutyákat? Viszont van szabad ideje is, főleg így most a nyári szünetben; és jól jönne neki egy kis zsebpénz is esetleg? Ha a kutya össze tud vele barátkozni, akkor akár átvinni hozzá, vagy adni egy pót kulcsot és ő olykor átnéz, leviszi sétálni, játszani. De ez persze csak akkor megy, ha tényleg megbízható.

2010. jún. 27. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:

10:51-es vagyok.

Előttem válaszoló = 10:44-es...a második még nem volt ott :)

2010. jún. 27. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, fogadd részvétem! :(

Én biztos nem altatnám el a kutyust! Viszont nagy sok diák van, aki szeretne kutyasétáltatást vállalni, ha feladsz egy hirdetést vagy van ilyen ismerősöd a közelben , akkor én azt csinálnám, hogy valahogy megoldanám, hogy valaki napközben kivigye sétálni, játszani egy kicsit. Ilyen öreg kutyust én nem tennék ki egy gazdi cserének, ha pedig jó egészségnek örvend, aljasság lenne elaltatni. Biztos akadna valaki, aki heti párszáz forintért szívesen levinné sétálni.

2010. jún. 27. 11:05
 6/6 Akiteki ***** válasza:
100%

Szerintem pont a kora miatt lehet már egyedül hagyni.

Nekem is volt 15 éves kutyám, általában végigalussza a napot.

Ha esetleg bepisilne mégis, ennyi belefér egy ilyen öregnek.

Vegyél neki kutyapelenkát és majd arra végzi a dolgát, ha nem bírja ki, míg hazaérsz.

2010. jún. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!