Yorki melle westi?
Figyelt kérdés
Mennyire ter el a 2 kutya vermerseklete? Mivel mind 2 fajtaban ott a terrier ver2018. nov. 27. 14:44
1/5 anonim válasza:
Jól megvannak együtt.
A vérmérséklet lényegtelen. Nem a fajtát kell nézni. Egy csivava is nyugodtan el vagy egy német doggal pedig ők mindemben különböznek.
De westiet csak és kizárólag törzskönyveset érdemes venni vagy örökbe kell fogadni.
2/5 anonim válasza:
Mindkettő terrier, úgyhogy mindkettő erős jellem. Nekem westiem van, van erre egy yorki, akivel kis korában összeveszett (egymásnak estek :D), azóta pedig minden yorkit támadna. Szerintem westie mellé egy nyugodtabb, mondjuk kevsébé akaratos fajta jobb választás lehet.
3/5 anonim válasza:
Nekem van egy palotapincsi, aki lakásban élt velünk, de miután kiköltöztünk kertes házba vettünk egy cane corso-t házőrzés/hobbi célból. Nagyon jól megvannak eggyütt! A pincsi 8 éves volt, a cane corso 8 hetes amikor egybe kerültek, hiába jóval nagyobb kutya, nem bántja, csak ha elveszi a kajáját azért oda szól neki. Mindkettő lány. A lényeg az, hogy össze lehet szoktatni, de inkább akkor ha kölykök, idősebb kutyával fiatalabbat inkább a mi esetünkben lehet kivitelezni. (kis termetű közép/idős, nagy termetű kölyök)
4/5 anonim válasza:
Ja, mindkét kutya nevelése is fontos, a vérmérséklet ez alapján dől el. Amstaffból is lehet barátságos kutyát nevelni, hozzáállás/értés és persze idő kérdése.
5/5 anonim válasza:
Nekem pont ez a kettő van. Nagyon jól kijönnek:) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!