Költözés miatt muszáj leadni a kutyát, de senki nem fogadja, ilyenkor mit lehet tenni?
51-es (bár nem nekem írtál) én pedig a földhöz ragadt gondolkodásodhoz gratulálnék!
Miért ne lehetne az állatot is ugyanúgy szeretni, mint a kisgyerekeket? Mért kell hogy elsődleges szempont legyen a társadalmi értékrend szerint, hogy gyereket csinálj, tovább vidd a génjeidet, és minden más élőlényt eltiporj?
Csak mondom, ha minden ember úgy tekintene az állatokra, vagy legalább a saját állataira, mintha azok a gyermekei lennének, akkor talán még 2050 után is élhető maradna a bolygó...
53-as! Egy büdös szoval nem mondtam hogy muszáj szaporodni!
Sőt aki irta h inkább a gyereket adná ideiglenessen (🤣) árvaházba, az ne vállaljon gyereket. Vegyen 10 kutyát és ennyi!
(nem mellesleg nincs olyan h ideiglenessen beadom a gyereket árvaházba! És milyen indokkal? Választanom kellet vagy a gyerek vagy a kutya? 😂 A büdös életbe nem kapná vissza a gyereket! Az meg jogosan köpnè pofán a szüleit!)
Németh mondtam h ne szeresse a kutyájat! De azért ne bolonduljatok már meg hogy hasonlítjatok egy gyerekhez!
Én is sokat kinlodtam hogy olyan helyre tudnjak menni ahova nem csak a lányom de a kutyám is tudom vinni (Argentin dog)!
És itt mindenki ossza az észt!
Sose tudhatja az ember mit hoz az élet...ja meg inkább a hid alá a kutyaval 🤣 első nap) utan futnal szállora es adnád be a kutyát.
És ha már a nagy állat szeretetet nézem! Igazad van...jobb kint veled a kutyának éhen halni mint elajandekozni rosszabb esetben menhelyre vinni.
Meg kíváncsi vagyok hany nagy állat védő tesz is valamit az állatokèrt a hozzá szólok közül!?
En viszek menhelyre ruhákat és kaját , elég sok kutyát mentettem már és voltam ideiglenes befogadó. Nem csak a szám jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!