Költözés miatt muszáj leadni a kutyát, de senki nem fogadja, ilyenkor mit lehet tenni?
Esetleg rakd ki az Allat szererő emberek Sopron és környéke oldalra.
Ha adsz infót meg küldesz képet többet tudok segíteni!
Aki irja hogy inkább a hid alá menne a kutyával az első nap után dobná a kutyát és menne melegre! Nem kellenek a nagy szavak!
Sose tudhatja senki mikor lesz ilyen helyzetben! Nem kívánom!
Én is marha nehezzen találtam kutyaval albit! De nekem nem volt határidő.
Gyereket meg ne keverje senki egy kutyával! Azért az állat stereretet sem kell tulzasba vinni!
Gyepi..gratulálok!!
Mutasd a linket, amin hirdeted (jófogás), mert nekem gyanús, hogy hirdeted, mivel már egy másik válaszoló is kérte..De biztos elkerülte a figyelmed.
A leggusztustalanabb dolog, hogy kidob, gyepire ad, lealtat egy kutyát, majd veszi a következőt. Majd újra a következőt. Mert amint gond lesz, a legegyszerűbb, ha megszabadul a kutyától. Gerinctelenség és igen, egy féreg az ilyen!
Már volt róla szó, ha felelősen vállalna kutyát, ilyen nem lenne! Mert a menhelyi kutyákat vissza veszik, a tenyésztő szintén magához veszi! De az ilyen alja emberek nyilván már eleve ostobán, felelőtlenül kezdik a kutyatartást.
"Barátnőm is egy, azaz EGY albérletet talált a macskája miatt Pesten, amúgy mehetett volna a híd alá."
Érdekes, én kábé két hétig kerestem albérletet Pesten (azért csak eddig, mert baromi gyorsan választottunk, amúgy hagytunk rá majdnem két hónapot magunknak, mert úristenmacska...) Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány helyen mondták azt csípőből, hogy állat nem, még ahol nem volt benne a hirdetésben, hogy engedik, ott is azt mondták többségében, hogy nem zárják ki (személyes szimpátia nyilván), vagy hogy több kaució, vagy szerződéses egyéb kikötés mellett oké, ha nem rombolós állat. Megnézni szerintem nem is voltunk olyat, ami kifejezetten állatbarát volt, csak úgy, hogy én kérdeztem rá, lehetne-e, és konkrétan még mi válogattunk a lakások között, hogy melyikre bólintsunk rá.
Most is olyan lakásban lakunk, ahol benne volt a hirdetésben, hogy kisállat kizárt (amire jelentkeztem, ott pont nem nyilván, különben nem írtam volna a tulajnak, de több helyen megtaláltam utána). Megbeszéltük, hogy saját bútorunk van, nyugodt állat, és én kértem, hogy írjuk bele a szerződésbe, hogy a kaució X részéig felelek az általa okozott károkért. Egy pillanatig nem volt gond.
Cica előtt kutyám volt, nem is kistermetű, teljesen ugyanezek a tapasztalataim. Persze, arra lehet mondani, hogy nem most volt, azóta változott a lakáspiac, de a fenti speciel friss élmény, pár hónapja történt.
Innentől kezdve én nem tudom elfogadni az olyan gazdákat, hogy jajj nem találtunk másikat. Az állatom TÁRSAM, éppúgy nem hagyom hátra, ahogy gyerekkel se tenném csak azért, mert a legtöbb albérletben nem tolerálják a gyerekes családokat. Kisgyerekkel még nehezebb lakást találni, mint kutyával/macskával, csak szólok. Ott miért is nem merül fel...? Na ugye.
A kérdező meg itt bukta a kérdést, mert korábban még Nógrád megyében voltak, most meg Győrben akarja gyepire adni a kutyát. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!