Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gennyes méhgyulladási műtét...

Gennyes méhgyulladási műtét után mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tegnap volt a kutyám 9 éves szuka műtétje. Még eddig étvágya nincs, de inni iszik. Mozdulni úgy látom nem bír. Felállni sem... a lábai hidegek, orra jéghideg. Pedig meleg helyen van. És reszket is. Ez normális jelenség?

2018. nov. 24. 08:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Két orvossal is beszéltem. Mind a kettő ugyan azt mondta.

Tartsam jó melegen. Hát nem tudom halljátok mi lesz szegénnyel:(

Volt korábban egy daganatos műtéte, emlő daganat szerintem, akkor műtötték de már másnap sőt aznap estére felállt. Most nagyon gyenge.

2018. nov. 24. 12:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Az a fonák az egészben, hogy műtét előtt sokkal jobb állapotban volt. Evett is ivott is, járt szaladt. De lehet csak a kotábban kapott 2 antibiotikumnak köszönhetően.
2018. nov. 24. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Annak az orvosnak is gratulálok, aki az emlődaganat eltávolításakor nem ivartalanította a kutyát.
2018. nov. 24. 13:42
 14/18 A kérdező kommentje:
És az a durva hogy mondtam neki, de lebeszélt mondván hogy ilyen korban kockázatos.
2018. nov. 24. 13:44
 15/18 A kérdező kommentje:

De ha én hamarabb tudom ezeket a dolgokat hogy mivel jár, már fiatal korában megcsinálom.

Soha nem volt még szuka kutyám. Egy életre megtanultam:(

Nincs jól srácok, vittem vizet fel sem emeli a fejét, nagyon a végén van szegény...:((

megmértem a hőmérsékletét, 38.1 (digitális végbélben mértem). Semmire nem reagál. Ennyire fáradt lenne? komolyan mondom műtét után jobb állapotban volt, de legjobban műtét előtt. Akkor szaladt is még, szaglászott evett ivott...

2018. nov. 24. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:
A 38,1 nem láz, sőt... 39,3 Celsiustól van láz.
2018. nov. 24. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rosszul van szerinted, akkor miért nem viszed orvoshoz, hogy legalább ránézzen? Úgy is a kocsiban van a kutya.
2018. nov. 24. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi újság a kutyával?
2018. nov. 24. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!