Gennyes méhgyulladási műtét után mennyire normális ez?
Sziasztok
Tegnap volt a kutyám 9 éves szuka műtétje. Még eddig étvágya nincs, de inni iszik. Mozdulni úgy látom nem bír. Felállni sem... a lábai hidegek, orra jéghideg. Pedig meleg helyen van. És reszket is. Ez normális jelenség?
Két orvossal is beszéltem. Mind a kettő ugyan azt mondta.
Tartsam jó melegen. Hát nem tudom halljátok mi lesz szegénnyel:(
Volt korábban egy daganatos műtéte, emlő daganat szerintem, akkor műtötték de már másnap sőt aznap estére felállt. Most nagyon gyenge.
De ha én hamarabb tudom ezeket a dolgokat hogy mivel jár, már fiatal korában megcsinálom.
Soha nem volt még szuka kutyám. Egy életre megtanultam:(
Nincs jól srácok, vittem vizet fel sem emeli a fejét, nagyon a végén van szegény...:((
megmértem a hőmérsékletét, 38.1 (digitális végbélben mértem). Semmire nem reagál. Ennyire fáradt lenne? komolyan mondom műtét után jobb állapotban volt, de legjobban műtét előtt. Akkor szaladt is még, szaglászott evett ivott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!