Errol csak az jut eszembe, mikor az uj szomszed rendszeresen beszelt az ajto mogott az Annamarinak. Aztan kiderult, hogy a kutya.
En sem adnek ember nevet.
Kiabalsz a parkban, Balazs, kopod ki!, es megszolitva erzi magat az osszes arra jaro Balazs.
Hallottam pár ember nevet kutyának szólva.
Ha ez tetszik add neki nyugodtan.
Nekem az egyik kutyám Rómeó, de 3 havonta ha ki van ejtve a Rómeó :D mindig Rominak hívjuk. A kiskönyvébe is Romiként van beírva.
Ember nevű kutyák akiket ismerek: Lili, Tündi, Áron
A többi csak egy-egy összefutás alkalmábal hallott ember név.
Szerintem nincs vele gond. Legalábbis nekem nem furcsa egyáltalán :)
Ha már mindenáron ragaszkodsz a Balázshoz, akkor tényleg inkább legyen Bazsi, Balu.
Még életemben nem hallottam, hogy egy kutyát Balázsnak hívnának, pedig emberi keresztneveket simán adnak kutyáknak is. Lajos, stb.
Ott van Sváby kutyája: Karcsika.:)
Találkoztunk a héten egy borzasztóan nagy, impozáns, hatalmas, csodaszép komondorral. Olyan volt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: pompás, földig érő, hófehér szőrköntös, brutál izmok, ujjnyi szemfogak.
Ahogy odasuhant hozzám és a mellette bolhának tűnő kutyáimhoz, elkezdett örömködni és hívta a kutyáimat játszani.
Jön a gazdája mosolyogva, és kedvesen közli, hogy "Végre, Sanyika is talált valakit, aki nem fél tőle."..
Azt hittem besz@rok a röhögéstől. :D
Ha már van Sanyika, lehet Balázska is. Mindenki úgy hívja a kutyáját, ahogy akarja. Régi osztálytársam bichonja Beton volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!