Argentin dog vagy Cane corso első kutyanak? Milyen kutyák?
;) vagy lehetsz jószívű és menhelyről is lehet. Kis szerencsével ott kifoghatsz egy már valamennyire nevelt kutyát (persze viselkedés zavarost is, de általában a dolgozók segítenek a választásban).
Nekem olyan helyről volt az első kutám, rögtön szobatiszta, engedelmes, csak nagyon félénk volt. Kis törődés pedig csoákra képeslett
Buta ötlet.
De ha te már eldöntötted, akkor majd jössz sírni is, hogy nem bírsz vele.
Ha első kutya lesz, akkor vidd kutyasuliba, és figyeld alaposan a nevelését, szocializációját.
Nekem is olyan kutyám volt elsőnek amit nem ajánlottak első kutyásnak, mégsem volt vele gond
Rendes velemenyt, tapasztalatot még nem írt senki...csak a beszolas megy. Egyre rosszabb ez az oldal.
Tettem fől tegnap még egy kérdést is. Amire nem nagyon jöttek válaszok (szemelyes tapasztalatokra velemenyekre lettem volna kivancsi es jó tenyésztőre!) Gondoltam felteszem igy a kersest hogy első kutyás vagyok, hatha tobb (Értelmes) valasz jön. De látom nem.
Van egy 12eves Amstaffom és volt Kaukazusim is. Volt nálam 3 evig egy Orias Schnauzer is.
Inkább Dogot szeretnék mint Cane corsot. De még nem döntöttem.
Kedves 7es!
"Gondoltam felteszem igy a kerdest hogy első kutyás vagyok, hatha tobb (Értelmes) valasz jön."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!