Melyik kutya érzi jól magát az udvaron is, és bent a lakásban is?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Melyik kutya az amit bent is lehet, meg kint is lehet tartani de nem lesz baja.Mert még családi házban élünk , de ha eladódik a ház, akkor panelba költözünk , és oda is vinném persze magammal a kutyust , de melyik fajtát válasszam , hogy jó legyen az udvaron is , meg panelban is( de persze ha van időm akkor le vinném sétálni minden nap)2010. jún. 26. 12:00
1/12 anonim 

válasza:

Nem tudom de az biztos hogy ezeket tudom hogy ne:
-Kb az összes nagy testű kutya
-Meg a terrierek
na ezeket ne
2/12 anonim 

válasza:

miért?(az első válasz írójának!)például a Westie is terrier még is akik alattunk laknak (panelban) van 1 Westiük és nincs vele semmi gond!
4/12 anonim 

válasza:

n1. vagyok : Nekem is westiem van meg van nevelve, de ha csakl nem alszik nem marad nyugton a házban és kaparja az ajtót meg nyüszít hogy ki akar menni. (3 éves és fiú)
6/12 anonim 

válasza:

westiet NEEEE spánielek nyugisak , azt élehet
7/12 anonim 

válasza:

Bármelyik kutya ott érzi jól magát, ahol a gazdival lehet. Nevelés kérdése minden, nincs egyérteműen "udvari" vagy "panelkutya." Inkább kistestű kutyában gondolkozz.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :D
Szerintetek a tacskó megfelelne?mert én leginkább a menhelyről szeretnék hozni :)
2010. jún. 26. 12:20
9/12 anonim 

válasza:

Tacskó az jó, de meleg ház kell neki kintre.
De van valami zavaró abban amit írtál: "de persze ha van időm akkor le vinném sétálni minden nap"
Ha van időd? És ha nincs akkor nem viszed sétálni?
Legyen az kerti vagy szoba kutya, napi séta kötelező!
10/12 anonim 

válasza:

Nekem spánieleim vannak. Őket nem ajánlom csak házba. Szakad az eső most is, mégis kifelé kérezkednek. Ilyen időben is kint bohóckodnak. Ők jobban szeretnek kint lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!