Hogyan tudnám leszoktatni kis (szoba) kutyámat a kaki evésről?
fujj
hát szedd fel előle :D
am milyen fajta?
uj még?
csivava, igen új(kb. egy hete hoztuk el)
amikor látom hogy kakilt felszedem.
De mikor alszom..... Hát úgy elég nehéz mit ne mondjak.
Úgy vettem észre hogy először megéreztem a büdi száját,
utána mikor lefeküdtem meghallottam hogy csörömpöl az újságpapíron (tehát megy WC-zni)és hallottam,hogy vmit nyalogat,
gyorsan felpattantam és akkor:
LEBUKOTT!
Ilyen kicsi kutyák általában az anyjuktól tanulják meg a kaki evést, ami az alom elhagyása után is megmaradhat.
Ha észre veszed, tetten éred, dörgedelmes szidás.
Adj neki egy falat ananászt, mert borzalmas szaga és íze lesz tőle a kakijának. Állítólag nagyon hatásos.
A legtöbb kölyök magától abbahagyja, de nem szabad szó nélkül hagyni.
Ha a saját kakiját eszi meg, az azt jelenti, hogy nem jó az emésztése, és maradt a kakiban emésztetlen táplálék, amit újra meg akar enni.
Én is a fogkrémes dologról hallottam (Korom Gábor), és én is így szoktattam le a kutyámat a kakievésről, csak ő nem a sajátját, hanem más kutyák, macskák kakiját ette meg.
Az igaz, hogy baja nem lesz tőle, csak elég gusztustalan. :S
elsősorban az a legfontosabb h minél hamarabb felszedd,de én láttam egyik spektrumos műsorba
h úgy tanitották a kutyát h elöször betanitottak neki egy parancsot, jutalom falat stb. megtanulta majd megjelölték a kakit v észrevehetővel és ha látták h arra megy a kutya akk mondták a ""parancsot"" és elkellett h kerülje idővel.Igaz ezek már felnőtt kutyák voltak,udvaron és mopszok..sok sikert
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!