AniOne hám vélemények?
Jó minőségű hám, K9-es előtt nekem is az volt, szerettem én is és a kutyus is. Viszont ha csak azért szeretnél újat hogy ne legyen melege de a K9 márkát szereted, akkor ezt nagyon tudom ajánlani: [link]
Bár nem hiszem hogy a powerharness hámokba beleizzadnak, elég légáteresztő. Na de kérdésre válaszolva, az AniOne hámok jó minőségűek és jó árban is vannak, szerintem megéri, de nekem a K9 örök szerelem. :)
Köszönöm a választ:)
A K9 nekem is nagy szerelem, viszont én tipikusan olyan ember vagyok aki szereti a változatosságot, gondoltam benevezünk egy másikra hámra is. Nem feltétlenül szükséges mégegy K9, verhetetlen minőségű, viszont most az elmúlt időszakban rengeteg pénz elment állatorvosra, és ha veszek egy hámot, akkor kell ahhoz ugyanolyan póráz is:DD úgyhogy szerintem kipróbáljuk az AniOne-t. Te melyik fajtát használtad? (X vagy Classic?)
Köszi:)
(Ki pontozta le a válaszokat? Szerintem hasznosak voltak, és ahelyett h itt valaki a piros kezet ész nélkül nyomogatná leírhatná az ő hasznos véleményét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!